Utställning, Agility och Barnkalas

Har vi hunnit med den här helgen. Upp kl. 06.00 på lördagmorgon för att åka på Nationell utställning i Västerås. Där gick det åt kogen för oss. Penny åkte på sin livs andra tvåa vilket var snopet å tråkigt.. men hon föll inte domaren i smaken.. Å smaken e ju som baken så så är det.. Vi deltog även i en avelsgrupp där gick det bättre. :)

Agility idag. Första loppet var låååååångt och solen gassade så Penny blev snabbt rätt trött men vi kom i mål med 3 rivningar och en ganska usel tid;) Men det var skoj!

Andra loppet dränkte jag henne med vatten så då fanns energin ända in i mål. Tyvärr rev hon ett hinder (mitt fel) och så missa vi slalomet så det tog vi om. Så 10 fel och lite drygt 20 sekunder i tidsfel. Men de loppet var annars helt suveränt för oss! Var så stolt.. Tyvärr hann jag inte vänta till resultaten dök upp men ev. kan nog Penny vunnit en rosett som vi inte fick :( eftersom vi skulle på barnkalas :)

Saga fick en liten väska med en nyckelpiga på och i låg 4 små gosisar, ett ritblock och ett gäng färglada tofsar... Hon öppnade väskan å utbrast - åÅÅÅÅÅ bebisar å på 10 sekunder hade alla 4 varsitt namn och hon gick med väskan under alla timmar vi satt kvar... Tillslut blev det lite kyligt så vi gick hem.

Så nu sitter jag här... DÖsluuuut och Solbränd.. inte tänker man på att ha på solkräm när det var iskallt ute igår men idag var det bara sååååå varmt. Underbart!! säkert 20 grader och ännu varmare vid agilityn där de inte blåste nåt :) Skönt för oss men lite fel agilityväder för en mops tyvärr :)

Tack för sällskapet idag Allis, Lotte och Bonnie med matte!

image145
En bild som är nästan exakt 2 år gammal... En lika varm vårdag :)

Kommentarer
Postat av: Malin

Hurra vad ni är bra. Klart som korvspad att det är mattes fel när hunden missar eller gör lite fel.

Den där utställningen i lördags tycker jag att vi glömmer ;)))

// Kram Malin

2008-04-21 @ 16:58:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0