Agilityträning

Idag styrde jag och Mopsarna Hulken mot Haninge BK för att träna agility med Dvärgpinscherklubben. Det var en hel drös med Pinschrar och så jag med mina mopsar. Det gick riktigt bra och 3 timmar senare var vi på väg hem igen. Nu sover mopsarna som stockar såå skönt att se de så trötta :)
Ringo lilla mesen vågar inte hoppa igenom däcket fast tog tunneln superbra... fast vi provade aldrig den platta..
I slutet hade vi en liten tävling. Penny kom på en hedrande 4:de plats eftersom hon kröp under ett av hindrena som var så högt.. haha! Men vi vann en vattenflaska iaf!  Om hon hade kommit 3a hade hon varit med på DPklubbens hemsida haha!
Ringo tävlade inte eftersom han varken hoppas däcket eller har provat platta tunneln ;)

Sen var det DPrejs. Matte springer iväg och sen ropar så ska vovven springa så snabbt som möjligt... Tror den snabbaste DPn sprang på 3,6sek och Penny på 5,2 och Ringo på 6,3. Så det är ju lite skillnad i farten på dom!

Det blev även lite grillad korv och fika. En mycket trevlig dag i ett helt annat sällskap än mopsmänniskor.. Ovanligt men trevligt. Försökte få dit nån till mops som kunde tänka sig vara intresserad men det blidde inte så.... lite tråkigt iförsig, jag vill ju ha mopssällskap på tävlingarna juh!!!

En bild på Ringo innan han ska ut och cykla med mig i sin fiina sele!


Igår var jag på min kusins 25årskalas.. Vi åt på ThaiBoat vid skanstull, jäättegott och ett trevligt ställe.. De hade en sandstrand på båten där vi rökte en cigarr för 150:- det var kusinPatriks cigarr och jag som hatar rökerigrejer av alla dess slag var ändå tvungen och ta en bild på min med cigarren i munnen :)

jag och min kusin Elin

mina söta kusiner Patrik och Elin


och sist en stark drink med CHILI!!! den var inte god utan brände i halsen..Det är kusinPatriks tjej Dinah som drack den


det var allt från min helg! hejhopp

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0