polis polis potatisgris

Igårkväll när vi skulle gå på kvällsrundan så tar vi en annan rutt än den vi brukar.. Så efter en stund ser vi en äldre man försöka vingla sig upp på benen. Vi bestämmer oss för att hjälpa till och Mattias tar honom under armen och frågar vart han bor. Gubben som är fruktansvärt full har spaghettiben och kan inte gå eller stå själv så vi följer honom till port 78 där han säger att han bor.
Vi går förbi en kvinna som också är full som pratar i telefon så precis när vi är vid porten kommer hon ifatt oss och säger att han inte bor där. Utan att han bor i port 84... så vi vänder och går tillbaka.... när vi nästan är framme vid port 84 så stannar en bil och ut hoppar 3 killar.. De visar bricka och är 3 civilklädda poliser.

Men!! de letar efter en misshandlad kvinna och frågar om vi vet nåt... Nope, ingenting.. men gubben svamlade nåt om en kvinna som blir misshandlad av sin man och så vidare.. det verkar som att han menar den kvinnan vi mötte lite tidigare så 2 av polismännen springer till port 78...

En till civilare kommer som antagligen letat till fots..

Lite längre ner i backen kommer en bil med en polisbil efter sig...Båda stannar och när poliserna går ur bilen försöker han i bilen sticka igen... Då skriker den ena polisen - Stanna!!! ANNARS SKJUTER JAG!!!

-oooops.. mattias lämnar sitt telefonnummer och namn ifall de ville veta nåt mer... och vi går tillbaka hem...
Mannen som försökte rymma står nu och pratar med polisen och jag har ju ingen aning om varför de stannat honom, men är väldigt nyfiken..
så kvällsprommisen blev lite utdragen och mycket händer i hökarängen...!

sist vi gick en annan kvällsrutt så blev vi vittnen till ett bombdåd på gubbängsfältet....

Kommentarer
Postat av: Annica

huuu..det värsta som kan hända här är att vu möter en älg i skogen;)

2008-09-11 @ 17:16:14
URL: http://www.nogg.se/mopsenfridolf
Postat av: Malin

Hahaha shit pommes alltså, som värsta actionfilmen. Jag hade kissat ner mig om någon skrek att han skulle skjuta. Vad snälla ni var som hjälpte gubben med "spagettiben".

2008-09-12 @ 10:18:51
URL: http://www.nogg.se/hedda/hedda
Postat av: katarina

Det händer mycket söder om stan... Tur att ni klarade er hem!

2008-09-12 @ 19:54:38
URL: http://www.nogg.se/gollum
Postat av: Cilla

Jamen det är ju det jag säger! Där ni bor är det livsfarligt att bo!!!!!!! Fy 17! Tacka vet jag buschen där det bara finns får och ett och annat vildsvin, men dom skjuter iaf inte folk hur som helst!

Ta på skyddsväst nästa gång och ha alltid med ett gäng med pepparsprayflarror i fickan, BH:n och i väskan!!

Ta hand om er så kanske vi ses på tisdag!



Puss & kram från Cilla

2008-09-12 @ 21:22:52
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=Ailicec

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0