nu är Penny hemma igen!

Och ordningen är återställd.. Det är kul att se när Penny kom tillbaka hem, Penny är verkligen högst i rang, det märker man väl... Eva lägger sig och låter henne lukta precis hur mycket hon vill sen försöker hon leka och Penny uppskattar inte när hon hoppar och leker på henne så det blev en liten tillsägning så blev Eva lugn.. Skönt å se hur hundarna reder sig själva. Ringo blev lite småkär i Penny när vi sågs och återförenades i Kista. Penny uppskattade inte hans raggningsförsök och han åkte på en liten däng och insåg att det inte var nån idé att försöka igen ;)

Idag har Ringo återigen ätit nåt han inte får...
Men vi har inte glömt något på bordet den här gången.. det är vi väldigt noggranna med nuförtiden eftersom han redan fått lussebullar och rödlök. Nu var det på en utav bänkarna i köket, där micron står. Våran kökssoffa står jämte och på den bänken så stod det en halvfull frolicpåse med nerblandade kex... minst ½kilo godis med andra ord... den var i princip slut när Mattias kom hem cirka 1 timme efter jag hade gått :( Ringo ser ut som en dräktig tik med några dagar till beräknad valpning,
Mattias sa att blir det en gul hane som kommer så behåller vi. Det låter bra det ;) Men annars mår han bra, han har bajsat 1 gång bara.. visserligen lite löst men ingen panik så nu ligger han och jäser maten...dessa mopsar alltså......!
Svaret på om han fick middag idag är givetvis Nej.. får se om han ens får frukost imorrn, beror väl på hur mycket som kommit ut och om valpmagen är borta.

Dagens bild blir på min tjuv


Kommentarer
Postat av: Paula

Ho ho ho! Ringomannen.. ;) Kan se honom tjokk som en liten limpa http://www.dump.com/2010/02/05/have-a-slice-of-bread-wait-what/



Blir varm ihjärtat hur hundarna är mot varandra. Fina pennan :)

2010-02-12 @ 08:42:03
Postat av: Carro

Men gulle-Ringo då! Ajabaja! Skrattar gott åt honom och hans upptåg, klart han blir sugen när ni retar honom med godispåsen så lättillgänglig ;)

2010-02-12 @ 10:13:12
URL: http://www.carolines.se
Postat av: Katarina

Tok-Ringo!!! Han och Annabel skulle kunna slå sina påsar ihop såna mat tjuvar de är!!! Kram till er alla

2010-02-12 @ 16:43:57
URL: http://www.nogg.se/gollum
Postat av: Katarina

Tok-Ringo!!! Han och Annabel skulle kunna slå sina påsar ihop såna mat-tjuvar de är!!!



Varmt välkommen hem Penny-pinglan!!!!!



Kram till er alla!

2010-02-12 @ 16:45:37
URL: http://www.nogg.se/gollum
Postat av: Emelie

Dom e så gooooa! <3 Ringo är äkta buse, jag tror han lärde oddie ett och annat verkar det som. hahahaha!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0