en snabbis

Blir bara en snabbis idag. Ska strax göra mig iordning för jag ska på födelsedagspartaj hos Camilla. Ska bli väldigt skoj!!
Idag var det årsmöte och jag hoppas jag kan få en liten rapport om det sas nånting väldigt viktigt där.. synd att jag inte kunde gå men ska boka in det till nästa år. det är helt säkert iaf.

Igår kom Maya (p. eivor rask) förbi på jobbet.
Så vi gick ut och skulle ta lite egna bilder på Maya. Uppställda hade jag tänkt men hon ville inte men det blev ganska okej ändå. Hon är ju söt som socker!!!







That's it for today! Ha det bra alla.

onsdag

Idag har vi jobbat hårt jag och Lisa...
Varorna trillade in så jag åkte 1½ tidigare till jobbet.
Det var 7 pallar hundmat så nu är jag helt slut i både kropp och knopp... Men jag har ätit blodpudding med Smålands hemlagade lingonsylt så nu är reserven uppladdad igen ;)

Eva börjar bli en stor tjej och väger nu hela 5,6 kg och är 5 månader gammal. Väldigt galen och rastlös. Vill alltid hitta på bus. Visst kan hon sova och slappna av men så fort fötterna kommer ner på golvet från soffan så står hon framför med bus i blicken. Men otroligt söt är hon lilla pluttan!!



Ringo min lilla kille verkar ha ont i sitt ben.. Vet inte om det beror på kylan eller vad det är. Det är benet som är opererat.. Det är inte så att han verkar halta så som de kan göra efter en sån operation utan han verkar ha ont.. Inte jätteont men tillräckligt för att han inte vill springa och jag märker det tydligast när vi kommer hem och de springer upp för 2 trappor i trapphuset... Om han fortfarande har ont imorrn ska jag boka tid... Han får ju inte ha ont min lilla prins!

nä nu ska jag kolla på teve och mysa med mopparna.

Kalvmuskeltaaaajm

Idag fick de prova nåt nytt. Kalvmuskel!!

köpte hem en hel och delade den...

det var tydligen en storfavorit. Alla 3 är helt upptagna och ringo har redan ätit upp sin del och har tagit Evas så Eva har fått en ny liten bit..

eva


penny
 

ringo suktar


ta den iiiinte


seg rackare...








min.. min.. min..



bye bye.. måste passa ringo nu så han inte snor evas igen ;) Nu räcker det nog för honom ikväll hahah!

SOOOOL

underbara dag!! Kallt som tusan men det spelar ingen roll så länge solen är framme. Gick en lååång prommis med de stora hundarna idag och bara njöt att få solen i ansiktet. Penny var ovanligt glad och sprallig undra om det också beror på vädret? Hon hade dessutom sitt fina Hurtta-täcke på sig som sitter super så hon slapp frysa.. tror de gjorde sitt också..

Äntligen hittade jag ett bra täcke som verkligen sitter bra på mopsarna! Ringo har också fått ett men han fryser nästan aldrig så det har jag bara "in case of..."

För första gången på ganska länge satte vi oss en liten stund i solen på en grästuva och hundarna fick godis. Helt utan att frysa. ÅÅÅÅ våren kom nu!!!!!

idag bjuder jag på en bild från sommaren -07 När Ringo och Elvis (E2) rejsade loss.

Maysan-Paysan!!

Idag hälsade Maya (peringos eivor rask) på mig på jobbet. SHIT va söööt hon är. Har ju inte träffat henne på cirka 2½ månad !!!fy på mig!!! jaja nu har jag träffat henne och nu ska hon med på utställningar förhoppningsvis :)

Några kort blev det också förstås!

fundersam på vad som ska göras nu...


shit!! vi ska pussas nu!!!!



kom igen, kom igen... släpp kopplet!!!


en huvudstudie blev det tillslut


Lilla Thelma!

Fick precis en bild på Thelma (peringos erika kling)
Titta vilken sööötnos. Tyvärr är bilden väldigt liten då jag fick den på mobilen

tycker mig allt se en hel del av Eva i henne.

Tack Liza för bilden på lilla prinsessan!!

Vilken Debut!!

Eva ställdes idag på Cavaliersällskapets valputställning i Sollentuna. Domare var Cindy Pettersson

Eva blev BIR av 4 valpar i hennes ålder och BIG-3. Är jätteglad och stolt över mini-prinsessan som skötte sig super trots lite trötthet mot slutet :)
tack ni som var där för trevligt sällskap :)

oscar beijer tog denna bild på oss i gruppfinalen. Tack!

kritik:
"En sån fin tik. Kort, kompakt med bra kringla, välformat feminint huvud, bre bredd i bett, härlig stubstans. Utmärkta rörelser"

torsdag

Nu har jag precis badat lilla Eva i diskhon. Hon tog det hela med ro och satt och fnulade på om hon skulle slicka på löddret eller fånga vattenstrålen med trubben eller tassen. Men när vi hade sköjt ett bra tag tröttnade hon och försökte trava iväg på diskbänken. Nu sussar hon sött inlindad i en handduk tätt intill mig.... varmt är det :)

Tänkte att Eva faktiskt kunde få bada för första gången i sitt liv inför sin första utställning. Nångång måste vara den första eller hur?

en bild på eva 3 månader

SmålandsEbba

Inom 50 timmar har vi åkt 80 mil . T&R till Småland, närmare bestämt Gnosjö där Mattias föräldrar och lilla Ebba bor.
Eva och Ebba har haft en lajjbanshelg med fart och fläkt så nu ligger de båda i varsitt landskap och tar igen sig ;)

Idag var jag, mattias och de stora hundarna ute på en härlig snöpromenad. Det hade snöat massor igår kväll och inatt så det var över 1 dm snö då vi traskade iväg. Så i skogsterräng med ett underbart vitt täcke på såväl mark som träd. hur vackert som helst. Ibland önskar man att man hade en kamera i ögonen.

Men jag tog lite bilder på Ebba iaf.









sötnosen!!!


hulken säger farväl

Nu har jag sålt min bil "Hulken". Han blev 12 år och nästan 6 år i min ägo. Han blev rosslig mot slutet och blev mer av en börda än lättnad att göra. Livrädd för att bli stående på någon väg nånstans som hände 2 ggr på slutet....
Fick hela 2000:- för min lilla skrotis. Nu är vi på jakt efter en "ny" bil. Skulle åkt och kollat på en igår MEN, det blev avstyrt då min mamma som borde jobba som kriminalare... såg en annons i "Mitt-i-söderort". En kille som söker bilar, trasiga rostiga osv.. Samma nummer som annonsen på bilen vi skulle åkt och tittat på så då bestämde vi oss för att vänta tills nån pålitligare ska sälja sin bil.

Åker till Småland imorrn och kommer hem på söndag. Ska bli jätttekul att få träffa lilla Ebba, om vi alla har tur kanske hon fastnar på en liten bild.

Hejhopp!

bilden föreställer självklart min Hulken. Denna bild är från Norrköping -08 då jag och Malin var på en liten roadtripuställningsresa.


bilder på de små

försökte mig på att ta lite bilder på främst eva idag. Men när jag ändå höll på så fick ringo också agera modell...
här är han med sin stooora näsa :)



sen var det dags för eva. Hon är ju drygt 4 månader nu och om det är nåt hon har lärt sig så är det att stå.. med allt annat känns hon lite kokobello.. fast stanna innan maten börjar funka också...
 

fast om jag ska vara ärlig så är det ju stå-biten som jag tränat mest på såklart. Det andra kommer tids nog.. här är en
huvudstudie på lilla Eva



Ringo fick också stå för jag ville ha en bra ståbild på honom... har faktiskt inte en enda som jag är nöjd med. Det blev som vanligt inte som jag ville ha det... menmen
måste nog inse att jag kanske behöver hjälp med nån extrahand ;)


hejhopp alla glada och ha en underbar söndag. det som är kvar av den lediga dagen vill säga!


RSS 2.0