nu börjar det töa.. får se hur länge det håller i sig, kanske blir det mer snö och iskalla grader redan imorrn.
Idag när jag gick på gubbängsfältet har de gjort en "soptipp" av snö.. Helt sjuka mängder, vallar på cirka 5 meter och vallarna sträcker sig flera hundra meter... Kommer nog bli en saftig pöl där sen när allt det smälter..

I helgen är det många födelsedagar, idag fyller min bror 32 och jag och M ska dit på söndag. Och direkt därifrån åker vi till Camilla som fyllde för nån vecka sen, men ska ha lite födelsedagsfika hos sig på söndagkväll. Mysig helg med andra ord!

Eventuellt ska Eva lånas ut till en av M's klasskompisar, han har lovat hennes barn att de ska få låna och busa med en mops nångång och nu är den gången... Och Eva var ett givet val. Penny älskar visseligen barn men är inte så lekig.. Ringo är inte så förtjust i barn, han är inte dum eller så men han igonerar och är inte lekig med barn, tycker de är lite konstiga... Så Eva är både barnglad (hon älskar alla) och så är hon lätt att leka med, så så får det bli!

Nä nu ska jag snart åka till jobbet.. hepphepp

dagens bild är en sensommarbild på Eva och Ringo mitt under ett rus. ÅÅ va jag längtar och gå promenader vid flaten...


tooorsdag!

En händelserik vecka har snart passerat. I måndags började det med att Eva inte mådde bra, märktes att hon hade ont. Åkte till vetten som konstaterade att det var ryggen som spökade. Kanske diskbråck, annars en inflammation i ryggkotorna.. Fick Rimadyl och ordinerad vila i 14 dagar. Idag är det mycketmycket bättre.. SKÖNT!

Eftersom olyckssparven råkade ut för det här så fick Penny följa med på kursen på måndagkvällen. kursen är en utställningskurs med Gerard O´Shea, har gått en gång tidigare för 2 år sedan med Ringo och det är en kanonkurs! Ett tips för den som vill lära sig mycket är att gå en kurs för honom.

Igår var vi som vanligt i Kista Centrum, Ringo fick följa med som ensam hund och vi stannade i centrum till 23 så han däckade när vi kom hem.. sötprinsen!

Idag har det varit en lugn dag och det blir nog helgen också :)
hejhopp! dagens bild blir på min älsklingsEva

trött fredag..

Ringo har inte mått nå vidare idag :( Imorse började han med att spy lite galla när han vaknade.. hade även spytt i en av bäddarna i hallen såg jag lite senare. Vi gick en långsam prommis på 25 minuter och han bajsade i mängd som en schäfer men ville inte kissa. Gick in och Ringo la sig på mina ben och satt och skakade vilket han också gjorde under hela promenaden men knorren på halvsvaj. Ringde min underbara djursjukvårdarkompis Camilla som sa att jag kunde avvakta, skulle försöka få i honom vätska och tempa och sen bara ta det lugnt så att det inte blev magomvridning, lugnt har vi tagit det ändå förstås.
Ringo fick följa med till jobbet och låg i ett fleecetäcke i sin bur... Ville inte lämna honom hemma. Passade på och väga honom på jobbet. Vägde honom senast i tisdags och då vägde han 10,2 som han gjort stadigt nu ett tag, idag vägde han 10,7 då kan man fatta hur mycket han åt egentligen?!?! eftersom han ändå bajsat 3 gigantiska högar dessutom...

Nu mår han iaf mycket bättre, han kissade en lång stund på eftermiddagen och nu har han tuggat på ett renben som han hittade hemma och nu ligger han lugnt och sover.. usch när hundarna inte mår bra, Ringo hade en rejäl "Dog-hangover" tydligen...

Tog kort på magen som jag ska lägga in när jag tagit kort när han ser normal ut så ni får se skillnaden

hejhopp så länge!
Dagens bild blir på Ringo och Eva december -08. Eva är endast 3 månader..sötnosar!!


nu är Penny hemma igen!

Och ordningen är återställd.. Det är kul att se när Penny kom tillbaka hem, Penny är verkligen högst i rang, det märker man väl... Eva lägger sig och låter henne lukta precis hur mycket hon vill sen försöker hon leka och Penny uppskattar inte när hon hoppar och leker på henne så det blev en liten tillsägning så blev Eva lugn.. Skönt å se hur hundarna reder sig själva. Ringo blev lite småkär i Penny när vi sågs och återförenades i Kista. Penny uppskattade inte hans raggningsförsök och han åkte på en liten däng och insåg att det inte var nån idé att försöka igen ;)

Idag har Ringo återigen ätit nåt han inte får...
Men vi har inte glömt något på bordet den här gången.. det är vi väldigt noggranna med nuförtiden eftersom han redan fått lussebullar och rödlök. Nu var det på en utav bänkarna i köket, där micron står. Våran kökssoffa står jämte och på den bänken så stod det en halvfull frolicpåse med nerblandade kex... minst ½kilo godis med andra ord... den var i princip slut när Mattias kom hem cirka 1 timme efter jag hade gått :( Ringo ser ut som en dräktig tik med några dagar till beräknad valpning,
Mattias sa att blir det en gul hane som kommer så behåller vi. Det låter bra det ;) Men annars mår han bra, han har bajsat 1 gång bara.. visserligen lite löst men ingen panik så nu ligger han och jäser maten...dessa mopsar alltså......!
Svaret på om han fick middag idag är givetvis Nej.. får se om han ens får frukost imorrn, beror väl på hur mycket som kommit ut och om valpmagen är borta.

Dagens bild blir på min tjuv


melodifestivalen

Idag är det melodifestivalen.. Får kolla på den själv då M är på hockey och jag har ringt runt lite men är det inte jobb så är det annat så jag får vara ensam. Men det är lugnt ;)

Imorse hade vi lovat att skjutsa mamma och pappa till Arlanda, de ska åka till Las Vegas, vi försov oss lite men så kom vi iväg, på vägen hem åt vi frukost på McDonalds och sen åkte vi hem och sov.. Hela dagen blev helt uppochner så jag kände mig helt konstig och trött. Tog en lång promenad med hundarna och duschade så man blev människa igen. Nu ska jag försöka hitta på nåt att äta till middag. Gjorde en supergod Chili Con Carne igår som jag även åt till lunch, så nu får det bli någonting annat.

Pratade med Camilla som lånar Penny, hon frågade om hon kunde lämna tillbaka henne på onsdag, det gick bra men visst saknar vi våran lilla prinsessa men vi vet ju att hon har det bra och får följa med på allt de gör tillsammans med hennes hundar.

Dagens bild blir på Ringo som är valpvakt åt Oddie som pussas och Thelma som busar. Världens bästa Ringo!!!

februari

Nu är det Februari och snön ligger kvar... och jag som var orolig att den skulle smälta bort till jul ;) Men jag är glad så länge jag slipper leriga tassar och magar och det är så vackert ute med all snö!
Hundarna är mindre glada, Eva är inte så förtjust i snön.. Hon kissar och bajsar jättesnabbt sen drar hon hemåt. Hon vill inte gå överhuvudtaget, men jag hoppas det går över när temperaturen stiger och våren kommer sen :)

Penny är borta den här veckan, hon är utlånad som träningshund till min kompis Camilla som utbildar sig till hundinstruktör. Hon hämtade henne i söndags och idag fick jag en rapport att det gick strålande och att hon var så duktig och snäll.. dock lite het på godisen ;) Men det visste jag ju redan ;);) Hon har träffat massa av Camillas jobbarkompisar på Albano, bland annat en gammal jobbarkompis till oss båda som Penny träffat massor förut.. Hon gav henne inte ens en blick, tror inte hon förväntar sig att möta någon från sitt vanliga liv så hon tog inte notis om Carro alls.. sorry Carro att jag har en så känslokall mops. hahaha!
Men är så stolt över min prinsessa när Camilla säger att hon är en sån lätt hund :) Trevlig mot alla hundar och människor, lätt å ha lös och duktig.. hon är dock sur över att inte få ligga i sängen.. men tydligen lärde hon sig på en natt, inatt hade hon inte hoppat upp en enda gång. Min Pennyprinsessa! Vi saknar henne :)

Imorrn åker jag, Ringo och Eva till Kista och träffar träningsgänget. Vi ska gå i centrum för lite miljöträning och sen äta god Gyros!!! :) Nu när det är kallt och snö så måste vi hitta på lite annat! :)

Dagens bild blir självklart på PennyPrinsessan alldeles snöig!!!


RSS 2.0