uppdatering...

Vilken härlig vecka! Började med två lediga dagar sen träffade jag Katarina, Gollum och Milly för en prommis på torsdagen, sen blev jag bjuden på middag! mmmm :)

Sen blev det fredag, min favvodag! Kollade på idol sen änglagård, igår-lördag lagade jag fläskfile med goood efterrätt kollade vi på "så mycket bättre" jag bakade bullar som blev misslyckade och så såg vi änglagård 2... idag har det varit en slapp dag. Tur att hundarna ska ut annars hade jag nog varit inne hela dagen.

Nästa vecka blir det kanske lite mer att göra, tänkte bjuda mina tjejer på middag här på fredag! :)

bild på min efterrätt med inspiration från halv8 hos mig.

Vit chokladmousse med jordgubbsnurr och tobleronechips! :) mmmm


ledig fullspäckad dag

Började dagen med att åka med Mamma till simhallen där vi simmade, badade bubbelpool och bastade.. Efter det så gick vi till Farsta gård och åt lunch. Jag åt helt underbara köttbullar med hemlagat mos och sås... sååå gott!!

Efter detta så åkte jag hem till Malin för en sista valptitt innan de åker.. Givetvis hade jag kameran med mig och har nu rensat 269 bilder ner till 29 st.

Mopsvalpar är så galen söta så man kan nästan inte få nog, men två av dessa var av den vildare varianten så de bet hårt i både strumpor och andra saker som de kom åt så deras ägare kommer nog få fullt upp.. *hehe*

Här kommer ett litet smakprov på Magda och Mira när de tigger, Mira är den galnaste om man kan uttrycka sig milt ;))

Kommer uppdatera Malins sida imorgon med resterande bilder och adressen dit är:
http://hem.bredband.net/heddas



fredag!

M har precis åkt iväg för att jobba natt och jag ville inte vara ensam så jag slängde iväg ett sms til Camilla som nappade på min idé med att ses, kolla på film & käka godis.. :)
Kul!

Ska snart iväg och handla lite grejer sen drar vi, mopsarna och jag...
På söndag är det föreläsning om parning&valpning i Märsta som våran rasklubb anordnar. Ska bli jätteintressant!

Fick ett paket Ringokakor utav min kära kompis Sandra. Hon hade sett de på Malta och givetvis tänkt på mig och handlat.. så gulligt! Goda var de också ;)'



Snart är det Stora Sthlm, ska bli kul och se alla igen! Jag och Kattah har hand om montern det här året också.
Men självklart ska jag kolla på mopsar och även ställa ett par stycken. Sen åker jag nog till MyDog också, ska bara få bekräftat från mina kompisar att de verkligen får ledigt och strax efter det är det mopsutställningen i Kista som jag och Carro anordnar för tredje året i rad! Det är verkligen en rolig händelse för oss! Och vi ska nog få jätteroligt :)


RSS 2.0