glad.. :)

Innan operation så ultraljudade veterinären hela Evas insida.. Och alla organ såg fina ut :) Så förhoppningsvis betyder det att det inte spridit sig :) Tumören är nu borta och även ett stort sår hon hade på sidan av nosvecket som inte vill ge med sig... Kunde vara en tumör, men de visste inte säkert så den togs bort i förebyggande syfte. Om några timmar ska jag åka och hämta min tappra lilla tjej som skakade när hon var inne hos vetten på bordet. Hon brukar ha gott mod och humöret uppe men det kanske vart för mycket med veterinärer som sticker 2 ggr förra veckan. Hon var glad när hon kom ner på golvet igen och travade iväg med sköterskan, tur att de glömmer snabbt våra älskade mopsar... Tack för alla tummar mina vänner <3 Kram!! En bonusbild på min darling.. Ni som känner Eva vet att hennes STORA passion i livet (förutom mat förstås) är att bära runt på de mest konstiga grejerna... Allt hon hittar bär hon på, favvon är foppatofflor. Den här gången är det blixtdämparen till min kamera.

Operationsdags

Imorrn är det dags för operation och Eva är nybadad.. Min lilla groda, hoppas att hon- min prinsessa-mitt hjärta-mitt allt blir frisk! Hon ska inte behöva ha mer ont och hemskt i sitt korta liv.. Resten skulle ju bara vara underbara och fyllda av saker som Eva älskar och inga operationer... :( men det blir inte alltid som önskar och hoppas.


Cancerskit..

Eva, min älskade underbara lilla prinsessa har en knöl på bakbenet.. Var i måndags och tog prov på den inför operation på måndag... Idag fick jag svaret att det var en elakartad cancertumör... Är så ledsen :( Den sitter illa till eftersom de behöver ta bort den med marginal vilket inte finns nån på benet... Dessutom måste det finnas utrymme mellan frisk vävnad och knöl för bästa effekt vilket vetten inte trodde det fanns... Så nu kan jag bara hålla tummarna att operationen blir lyckad på måndag och att Eva inte får tillbaka den eller att den spridit sig.. Håll tummarna för lillEva, tycker hon borde fått sin beskärda del nu :( Bilden föreställer Eva såklart

Agneta

Här är Agneta 13 veckor. Bilden tagen av Caroline Henesand Palm, tack!

RSS 2.0