nu va de slut

på julledigheten.....
började jobba igår och efter jobbet skulle Mattias hämta mig för att senare åka tillsammans till MIO för att köpa en saccosäck... trodde vi ja..

Bilen stannade i rondellen precis innan jobbet och tvärdog :( Med startkablar tog vi oss nästan hem... så på onsdag när jag är ledig igen så blir det att frakta bilen till verkstan för att se om det finns nåt att göra till en rimlig summa. annars får farbror skrot ta hand om lilla hulken. Batteriet är cirka ett halvår gammalt så det vägrar jag tro att det är...

Har varit i småland och hälsat på Ebba. Hon är så söt och blev så glad när vi alla kom förutom när det var dags för mat. Hon var inte van vid att 4 andra hungriga mopsar stod och ville ha hennes mat när hon hade massor kvar när de andras redan var slut. Men kompostgaller fixade den saken så hon fick äta ifred.


bilden föreställer ebba och oddie i en av sina oändliga lekar. de hade superkul tillsammans!

det var allt för denna gång.
puss från eva


och oss andra!

julstress

nu blev det stressigt.....
idag har vi julstädat men hann inte klart allt så vi får göra resten imorrn plus att jag måste iväg och köpa ett gäng julklappar till "lilla julafton". Sen efter det måste jag hem till mamma & pappa och förbereda "lilla julafton" koka potatis, skära upp skinka och steka köttbullar & prinskorv och duka m.m. för kl. 4 kommer alla dit :) 12 stycker blir vi...

mamma&pappa är i riga och kommer hem imorrn så mattias ska hämta de vid värtahamnen vid halv 4....
mycket och göra men det blir säkert superbra tillslut! :)

en liten god-julhälsning från oss också till alla våra underbara vänner!!!

Ringo och Eva

myser i bädden.... inatt när vi skulle gå å lägga oss låg de "mackan"
var tvungen å smyga upp och hämta kameran och föreviga det!!



Alla 4 hundarna mår super. De äter, sover, kissar och bajsar med benämning på de senare när de gäller de små. Men ack så söta.. jag undrar just vad de ska få i julklapp :)

söndag

jättetrevlig helg. 1årskalas och julmiddag med jobbet. kan knappast bli bättre! Joda, julskinkamacka hos mamma och pappa när vi hämtade hundarna....... mmmmmmmm

ha en trevlig 3dje advent!


Oddie myser på gosedjursberget  - 

torsdag..

snart har hela den här veckan gått. tiden går verkligen snabbt och på måndag fyller valparna redan 12 veckor och ska få sin spruta.

stora sthlm gick av stapeln i söndags för mopsarna. Simon som var trött och väldigt seg fick en slät etta.. Men med tanke på hur han betedde sig skulle det inte gå bättre. Han ville inte visa upp sig alls.. stod som en zombie, tappade nästan knorren och steget var inte som de brukar...
Så jag säger ett stort tack till domare Torbjörn Skaar som trots det såg att han är fin!



"OddeKlodde" och "EvaSlevis" har det super. De äter som hästar och är fullkomligt galna heeela tiden förutom när de sover... då kan vi här hemma pusta ut och bara njuta av att kunna gå genom rummet utan att ha 2 valpar hängandes i byxbenen ;) Men söta är de!!!!

Ska försöka ta lite kort imorrn förmiddag utomhus på valparna.... det går inte när det regnar... varken kameran eller valparna vill då...
Så jag hoppas på hyffsat väder så jag kan knäppa.. var ju trots allt ett tag sen.

på lördag fyller min brorson Linus hela 1 år! Så då blir det tårta. Sen på kvällen är det dags för Julbord med jobbet. Ska verkligen bli SUUUUUPERKUL!!!!!

hörs snart igen...

god morgon!

mattias skulle på tenta idag.. (jag vet en lördag.. helt stört) så han gick upp tidigt.. Själv vaknade jag också vilket jag inte brukar men med 2 galna valpar så blir det så... låg i sängen och klockradion sattes på.. först "the sounds" med "hit me" och sen "live" med "our love is like water". Då bestämde jag mig för att gå ut å kissa de små...
det var förstås redan försent... *suck* men bajsa hade de hållt sig med att göra iaf så det hamnade utomhus

Sen var det bara att gå upp.. 1½ timme tidigare... hade jag gått och lagt mig igen hade det varit onödigt för då hade jag bara varit tröttare när jag väl skulle upp. Så jag duschade och nu sitter jag här i soffan och kollar runt på alla sidor jag missade igår ;)
Ringo ligger och snarkar brevid mig.. han vill inte gå ut än.

Ska upp samma tid imorrn igen....ååååå vad jag hatar mornar, önskar att jag var morgonpigg.

hejhopp!

dagens bild är på Ringo från i somras ungefär. Min fiiiina pojke

torsdag

Valparna mår så bra och alla har hört av sig från sina nya hem och är riktiga små underverk vilket är sååå kul!!
Igår tog jag lite kort som jag skulle ha som julkort. Hade tänkt att ha Ringo och Eva som modeller.. lättare sagt än gjort kan man säga ;)





Ute är det blask och slask och det här leriga är ingen höjdare... så man håller sig lite mer ordnade vägar så man slipper vi dyngsur om fossingarna..

På söndag är det Stora Sthlm. Ska bli sååå spännande att ställa Simon för första gången Officiellt. Spännande men kul!
Så får vi ju träffa massa kompisar. Annica och Willgot kommer bl.a plus massa andra!!

hoppas vi syns alla vänner!!


RSS 2.0