torsdag

Idag är det torsdag och jag började dagen med en långpromenad med hundarna... lite jobbigt emellanåt när Penny och Ringo tänker göra puppisar men det funkar att ha R i koppel för det är han som är jobbigast... Men det är inte hela tiden som tur är ;)

Sen åkte jag till jobbet som vanligt och handlade efter jobbet som vanligt och idag blev det hemmgjord pizza.
Min blev med skinka, championjoner, mozzarella, vanlig ost och sparris.. massa sparris!!! mmm det är så gott!

M och jag har inte riktigt samma smak. hans var med skinka, championjer, bacon och vanlig ost... inte så kul enligt mig ;)

Imorrn är det fredag - en härlig dag och jag är ledig hela helgen! Jippi!! undra vad jag ska hitta på för bus då?? den som lever får veta!

ha det så bra alla vänner och bloggläsare. Några är det iaf ;)

Dagens bild blir på min fina Ringo från i somras i Småland.

ny vecka!

Idag måndag händer inte så mycket tror jag.... har vart på en lång skogspromenad med hundarna och satt på en maskin med tvätt

Tisdag - ska jag och Carro förhoppningsvis på bio :)

Onsdag - ska Penny få sin andra rabiesspruta sen på kvällen så åker jag och Ringo och tränar med tjejerna i väsby. Kanske får även Eva följa med :)

Torsdag - inget bestämt

Fredag - jobbar heldag på jobbet istället för Lisa och inväntar resultat från Växjö!

Helgen är jag ledig! Och jag ska nog träffa några kompisar på lördag

En vecka med lite å pyssla med! Skoj!! :)
Vad ska ni göra?

dagens bild blir på mina tre älsklingar!

fredag! :)

Nu är det äntligen fredag igen! Superskönt :):)

Eva var hos en ny vette i tisdags och det blir en ny operation den 6:e november. Förhoppningsvis den sista, på det benet iaf...! Sen hoppas vi att hon blir bra för alltid och kan vara en riktig hund.

Penny började löpa för en vecka sen så det ska bli spännande och se hur Ringo och hon beter sig om några dagar... de har redan börjat "dansa" lite idag... så det är väl på G snart.. I värsta fall så får nån av de flytta några dagar till mina föräldrar.. Eva struntar han ju i, hon är inge spännande på nåt sätt, bara en rolig lekkompis! Men Penny och Han är ju lite förälskade. hahah!

Nä nu ska jag fixa lite lunch till mig.

Ha en underbar helg allihop!
kram

dagens bild blir givetvis på Eva


helgen slut och veckan börjar med regn

hur kul är det?
inge kul...

men i helgen var det skoj iaf. På lördagen så träffade jag Carro en sväng på dagen, vi åkte och hälsade på Cilla på mitt gamla jobb i Stinsen där jag inte varit en enda gång sen jag slutat... Det var stort och fint! De har ju fått fler lokaler ihopsatta nu.
Sen åkte jag med några kompisar till Ikea. Jag skulle hjälpa Sandra att köra hem en fåtölj men självklart blir det att man handlar till sig själv, saker som man veeerkligen behöver... eller inte ;);)

Igår åkte jag hemifrån vid 11 och landade i 1½ timme hos Min bror & Ullis och killarna som var på ett riktigt bushumör (när är de inte det förresten??) ;) Linus ropade efter EA! (eva...) fast hundarna var inte med. Mamma hade hämtat de stora som knatade några timmar i skogen och letade svamp och Eva var hemma med husse. Eftersom jag skulle vidare så fick inte Eva följa med mig.. För jag skulle vidare till Västerås och pussa och fota mopsvalpar. 7 stycken små laktritstroll var helt bedårande... Och självklart bigboy Nappe vart ju en favorit :)

Jag förälskade mig i en hane och en tik som jag kunde ta med mig hem direkt ;);)

Det var så längesen jag pussade på mopsvalpar så det var så härligt å sitta där på golvet och bara busa och låta de dra och slita i kjolen och tröjan och pussa små platta trynen! Vi fotade och vissa var väldigt lättfotade medan vissa inte ville alls ;) Men söta huvudbilder blev det åtminstone på alla för det var inte så svårt å få till med de sötnosarna!

Men en ståbild kan jag ju sätta in här. Den på min favvo ;)



så återigen tack till kajsa för att jag fick komma. Smarrig pastasallad och massa gos med de små!!

tack och hej! Får vi se vad den här veckan bjussar på!

fredag!

Idag är det fredag vilket är en trevlig dag förutom att det regnar :( Igår var jag hos Viveka och Mille. Hade med mig alla 3 hundarna och till en början gick det väldigt bra med Mille och Ringo sen blev det lite muckigt men ändå mycket bättre mot vad det varit så det var skönt! Eva och lilla Pixie hade dökul.. de lekte oavbrutet de timmar vi var där :)
Penny tiggde godis och mat av Viveka och bet henne i fingret när hon skulle ge alla kalkon.... matvrak!!!

I onsdags träffade jag mitt lilla gäng på Väsby BK igen. Ringo har verkligen blivit duktig och Lydnaden går i små steg framåt hela tiden. Skitskoj!! Penny som är en extrem agilitymops tycker nästan inget annat är kul så vi kör så mycket agility vi kan. Jag längtar till de andra vill och kan tävla så jag kan åka med nån, annars blir det inte att jag åker eftersom jag inte vill sitta själv på tävlingarna...

I helgen ska jag göra 2 roliga saker. På lördag ska jag träffa Carro igen...vi ska göra en sak igen som ni kommer få reda på tids nog ;);) Och på söndag ska jag åka och kolla på massa mopsvalpar! Ska bli roligt!!

Måste berätta ytterligare en rolig grej! Både Thelma och Maya (P. Erika kling & Eivor Rask) har bra knän.
Vilket betyder U.a på patellaundersökningen :) Skönt!!!!!




trevlig helg!

Helgen är snart slut och den har varit full som vanligt. Ingen utställning är nu inbokad förrän 2010. Självklart åker jag och tittar på HUND2009 men utan hund. Ska bli skönt med några månaders vila.. Även om Simon inte är såå långt ifrån att hamna på mopsligan..Hade inte behövts så många mer poäng menmen, det kommer ett nytt år!

I lördags jobbade jag. Sen bakade jag en otroligt god kladdkaka som jag tog direkt från ugnen och begav mig med Eva hem till Sandra. Vi var 4 tjejer som garvade oss in till natten. Superskoj kväll! Kladdkakan med grädde och hallon gick nästan åt och resten har jag lovat bort til Mattias bror ;)

Idag var det upp relativt tidigt och sen iväg till ZOORFmässan som anordnas vartannat år i Upplands Väsby. Det är nästan alla djurtillbehörsgrossister som samlas på 1 ställe så med andra ord mycket att titta på och beställa till butiken :) Jag har beställt lite grejer som jag ska köpa också. En matta som suger upp allt skit vid ytterdörren. Eftersom våran lägenhet är så dåligt planerad med en hall i mitten som man måste gå igenom för att komma till köket, badrummet, sovrummet och vardagsrummet så kändes det som en dunderköp! Sen fick alla 3 hundarna fina nya fleecetäcken som ska stå emot väta plus att Eva fick ett eget Hurrtatäcke för riktigt kalla dagar och när de sitter stilla utomhus.

Jag, Carro och Kattah ska ha hand om mopsmontern på stora sthlm i år vilket ska bli riktigt skoj! Jag har tonvis med idéer som jag hoppas blir lika bra i verkligheten som i mina tankar :) Vi behöver även folk som kan hjälpa till i montern. Har nån som läser här (som är med mops..)lust och ork och tid så hojta gärna till på [email protected] så blir vi glada!!

kram på er alla!

dagens bild blir från arkivet. Ebba när hon tränar slalom! Duktig tjej!

sundsvall

Nu har vi varit i Sundsvall. Jag och Carro styrde kosan dit i fredags och åt middag på en skitdålig kinesisk restaurang på kvällen. Godis och massa prat blev det innan vi somnade mycket senare än vad som var tänkt.....
Upp tidigt lördagmorgon för att ställa i Timrå ridhus.

Jag ställde Thelma som fick en slät etta och blev 3a i konkurrensen. Lite snålt på en så bra tik tycker jag ;) Penny fick en 2a. Domaren tyckte hon hade för dålig benstomme....(?) Penny har verkligen en del fel, men dålig benstomme hör inte till nåt av de, enligt mig. Men domaren dömer och det var ju en ny dag imorrn ;)
Vill självklart gratta Malin och Hedda till en finfin placering som BT-4 :) det gjorde ni bra!!

thelma


penny


Efter utställningen åkte vi till in till Sundsvall och åt lunch på en pizzeria. Sen shoppade vi lite. Jag hittade massa grejer. En klänning, en tröja, en kjol, ett par byxor och ett par skor :) Och vi köpte även lite grejer till hundarna så de hade å pyssla med på kvällen. Vi åt middag med Ingunn, Frode och Jenny på en jättemysig restaurang. Jag var iaf nöjd med min mat :) Tack för trevligt sällskap!!

På söndagen var det dags för en ny utställningsdag! Gick desto bättre för Thelma idag!!! Tjoho! Hon vann juniorklassen med Ck och blev BT-4 med cert!!! Helt otroligt kul!! Andra utställningen i karriären. Undra vad det ska bli av den lilla donnan :)

Penny fick en 1a och blev iaf placerad som reserv utav ett tiotal hundar i sin klass. Så jag är nöjd, vet ju att inomhus är superdåligt för henne så det här blir sista gången officiellt inomhus. Nu väntar vi på utomhussäsongen!! :)
Återigen gick det bra för Hedda som blev 3a i öppna klassen med ck grattis igen!

tack ingunn för bilden på min pennyplutt!!


tack carro för en underbar helg!! hoppas vi snart kan göra om det :)


sundsvall och rabies!

Snart ska väskan packas inför helgens utställningar i Sundsvall. Ska bara ställa Penny och vi får se hur det går inomhus, brukar ju inte bli sådär jättebra. Menmen hon står ju för championatet så visst måste man alltid hoppas ;)

Ska åka med Carro & Thelma vilket ska bli sååå roligt!! Så längesen vi åkte på våra resor :) Ska även träffa massa vänner där. Bland annat Ingunn från Norge. Ska bli kul å ses igen!

Fick svar idag från SVA och Evas rabiesblodprov var positivt eller hur man nu säger. Hur som helst får hon nu åka ut och in ur sverige hur hon och jag vill. Skönt!! Hade blivit dyrt om man ska göra om hela proceduren....

Nä nu är jag så spattig, kan inte säga varför än. Men kanske ni får veta senare ;);) tjolahopp!!
Dagens bild blir på en favoritbild på min älsklingsPenny


RSS 2.0