valborg

Idag är det sista dagen i April=morfars födelsedag=kungens födelsedag=valborg! Men Morfar är tyvärr borta och kungen känner jag inte så det blir att fira Valborg.
Efter jobbet ska jag åka in till stan och träffa tjejerna, vi ska sätta oss i solen (javisst blir det sol) och bara prata skit och dricka och äta lite gott!
Trevligt :)

Imorrn är jag sugen på att åka på mopsträff i Torsåker, får se hur det blir med det... Har inte bestämt mig helt, beror på hur sent det blir ikväll..

Jag har anmält till säsongens första utomhusutställning Ö-bruk och ska dagen innan grilla hos Kattah :) Sweet!

Innan utställningen ska jag åka till Turkiet. Hundarna har sina hundvakter i söta Katarina & Katarinah! Tänk va bra det är att ha så fina vänner... Men en rolig sak som jag ska göra innan Turkiet är att gå på Cesar Millan den 12:e maj på Hovet. Biljetten fick jag i julklapp av Katarina Swahn.. Hur gulligt som helst! Bästa presenten ever!!! Vi ska ha så kul :)

På onsdag ska jag Patellaundersöka Myran på riktigt. Har gjort det i samband med besiktningen nån vecka efter jag köpte henne och då var det ok.. Hon var över året då men inte registrerad i SKK än så jag vill göra det igen, officiellt! Håller tummarna att det fortfarande ser fint ut, det borde göra det men jag är lite nervig ändå...!

Bjuder på en bild på sötnosen Myran..  :)

Långfredagen...

Långfredagen blev rätt lugn och långsam för min del... Började morgonen med två stycken härliga långa prommisar i solen!

Åkte till Skarpnäck och käka lunch på uteserveringen med M och hans föräldrar och sen åkte de alla till Småland. Jag och hundarna stannar hemma eftersom jag ska ha öppet imorgon...

När det är 20 grader ute så vill man inte bo i lägenhet... jag kräks varje minut jag är innanför dörren... satt och lapade den sista solglimten på balkongen innan den gick bakom huset sen åkte jag till Flaten och gick en sväng innan vi satte oss och mös på en brygga i solen jag och mina underbara trubbisar

Men inte blir jag utan påskfirande trots att mina föräldrar är i Skåne och min sambo i Småland ;) Ska hem till min bror med familj tillsammans med Mormor imorgon efter jobbet på Söndag ska jag ut till Natalie.. då ska vi åka till hennes fina smultronställe med en picknickkorg och på måndag ska jag förhoppningsvis träffa Carro och lille August igen :) Måste se hur han utvecklas den lille grabben.. Tant Linn ska lära honom allt hon kan sen!

Känns lite tråkigt att det inte är någon lilla Sthlm nu när jag för en gångs skull är hemma helt själv. Det hade varit kalasbra med en utställning just nu! Fast man hade ju helst velat ha den utomhus... kanske i Österbybruk där det är så fint :)
Äsch, ingen idé att fundera.. ska ju dit om en månad ändå! Äntligen börjar säsongen! tjohoo!!

Kram på er alla!

Blir tyvärr ingen bild då min dator hemma inte funkar så bra...

psst. gå gärna in och kika på www.zooklart.se och kom sen och hälsa på mig i butiken! Snart kommer även en webbutik!

Äntligen

Nu har jag äntligen hittat en hane åt Myran. Som jag har letat efter en passande svart hane... Inte är det lätt och det var inte förrän jag började leta som jag upptäckte att utbudet är så litet på svart. Visst finns det ett gäng snygga svarta pojkar, absolut! Men det ska passa henne både utseendemässigt och stamtavlan. Nu tror jag att jag har hittat the one :)

Kommer inte avslöja än vem det är... Men i sinom tid får ni veta! Det dröjer några månader tills hon ska löpa så då ska vi åka på parningsresa förhoppningsvis och sen kanske jag ha lakritstroll till hösten. Åå vad jag längtar!

Idag är det västerås men jag är såklart på jobbet men där står jag vid datorn nästan hela dagen så jag lär ju inte missa när resultaten droppar in! Lycka till alla vänner som är där!!!

Kram /Linn


Rally i Myrstacken

Igår var det dags för årets första Rallylydnadstävling.
Penny och Ringo som fick sina sista diplom i nybörjarklassen i höstas så nu var det debut i fortsättningklass

Det gick jättebra för oss. Långt bättre än förväntat och Ringo lyckades skrapa ihop 79 poäng och Penny hela 88 poäng. Ringo gjorde både en vägran på hindret och sen hoppade han inte ens... då bara det var -15 poäng..
Penny hade en -10 sen enbart 2 st småfel så jag är väldigt nöjd då jag trodde att hon skulle skita i mig eftersom i den här klassen kör man med lös hund och eftersom man inte får belöna med godis under banan så kan den envisa mopsen få för sig annat men hon var så duktig :) Tror att bilden visar ett poängavdrag för snett sittande. Jag ska precis gå runt henne där och Ringo ska precis sätta sig framför mig.

Bilderna lånade jag från Sandra Gisslar www.cypriotiskherdehund.se
Alla mina kompisar som var där skötte sig strålande och de flesta gick hem med diplom :)

Myran var med, alltid bra med lite extra träning.

Alla Myranbilderna är tagna av Cilla Harlin http://kennelailicec.wordpress.com/


Sen tog jag lite bilder på Dianas och Cillas hundar
Här kommer ett par...

maya


Mynta


Akke


Valter


Tyra


Valter
RSS 2.0