Söndag!

Hej!

Nu har jag inte uppdaterat på ett bra tag, har nog inte haft riktig tid. Vädret är underbart och jag och mopsarna är ute massor :)

I Forshaga gick det bra för Simon, BH-reserv blev resultatet och jag är helnöjd. Nästa utställning för min del blir Sundsvall - 2 dagars med Carro - ska bli skoj!!
Igår gick vi runt flaten, jag, penny och ringo i sällskap med Katarina, Mats, Gollum och Milly. Var väldigt mysigt. Vi fikade i solen uppe på ett berg med utsikt över nästan hela sjön och åt fruktsallad, då njöt jag av våren så det är inte klokt!!
Mattias och Jag kollade på en lägenhet idag, den var fin.. kanske ingen WOW-känsla som man fått förut... liiite liten fast mysig uteplats och trädgård. Är såå sugen på att flytta, Hökarängen i all ära men har man hund är det nog det tråkigaste stället på jorden!!

Dagens bild blir på Eva vid ett tidigare tillfälle i flaten, då när det fortfarande fanns is.


hejhopp!

hade hand...

om Simon några dagar nu i veckan. Då passade jag på att åka till flaten (ytterligare en gång ;) ) och fota lite..

Han var dessutom kär i Eva vilket den här bilden visar ;)

Idag har jag gått en mysig promenad med Katarina, Mats och Gollum vid flaten igen.. :) Trevlig å bli överraskad på söndagförmiddagen med ett promenadförslag...

Nu när utställningssäsongen snart drar igång vill jag att Penny ska vara i toppform. Flaten är så perfekt för det syftet.. Hon älskar att vara där, idag sprang hon som en tok fram och tillbaka och för henne blev promenaden nästan dubbelt så lång och tredubbel så fartig än för oss andra latmaskar.. Förhoppningsvis gör detta att hennes små tuttar dras upp ytterligare och att musklerna frodas ordentligt.. Hon har redan gått ner 4 hekto vilket passar henne perfekt. Nu väger hon precis som hon ska!

Har anmält Eva till en rallylydnadstävling i början av maj, fråga mig inte vad jag tänkte på egentligen.. Eva kunde inte ens ligg innan onsdags.. Nu har vi stenhårt tränat ligg och fotgående. Det sistnämnda tycker jag är supersvårt, hon har för och främst svårt att förstå att hon ska sätta sig när vi stannar, vi har ju alltid tränat stå.. Dessutom att sitta vid min sida verkar väldigt onödigt... Eva har dessutom inte världens bästa hörsel.. ett litet måndagsexemplar så hon kan kommandot ligg med handtecken men inte när jag säger ligg.. vi får se hur det hela slutar.. Än så länge vet jag inte ens om jag kan vara ledig från jobbet den lördagen det gäller

Här kommer en bild på Eva på grejer hon kan, nämligen stå.
Tagen på Lilla Sthlm av Katarina Swahn


Lilla Sthlm

Är över för den här gången..
Evas debut gick inte så bra tyvärr. Hon skötte sig dock exemplariskt och stod och gick jättebra så henne är jag superstolt över men tyvärr fick hon en tvåa. Domaren störde sig nåt enormt på hennes nosveck och så är livet ibland... Nästa blir forshaga om 2 veckor, få se vad den domaren tycker istället ;)
Gläds åt de som de gick bättre för! Ingen nämnd, ingen glömd..

På kvällen var vi på Grand Hotel i Stockholm på Champions of Champions, Veterans of Veterans. Det var en väldigt rolig upplevelse!

Mycket snygga hundar och god mat :)

Här är vi i Grands korridorer..
Jag, Tanja, Cissi och Anna..


Jag agerade fotograf hela kvällen och tog tonvis med kort på Anna och Juno som var uppe i VoV men tyvärr blev slagna av en fin Boston Terrier.
Mopsen Bizzy blev tyvärr också utslagen i ett tidigt skede av Årets Hund, Salukin Harley.. synd att de var tvungen å mötas så tidigt.

Igår var jag hos Dan och Ullis och buspojkarna. De fick såklart ett varsitt påskägg av Faster Linn med massa godis och en varsin bil :)

Nu idag har jag dammsugit, det behövdes kan jag lugnt säga.. det blir så skitigt på bara nån dag när vädret är som det är.. och om det inte var nog med det så kom det snö idag... *suck*

Nä, nu ska jag äta lunch! So long!

RSS 2.0