Österbybruk

Idag gick vi upp jättetidigt för att åka till Österbybruk. Vaknar kvar i 6 och ringer malin 10 i och hon har försovit sig... Jag var klar runt kvart över 6 och åker och hämtar upp henne. Sedan vidare till Camilla med Dyrka. Alla är svinhungriga men ingen mack är öppen. Väl inne hinner vi precis titta på valparna där Nacho blev BIM och Allis tyvärr oplacerad men tuff konkurrens. Sen efter unghundhanarna ska jag å Malin hitta nåt käk.. Å de sa att det bara fanns mat inne i restaurangen! Men vi kunde ju knappast sätta oss där! haha.. men hittade tillslut ett bord med mackor så försvann hungern iaf..

Sedan efter cola och kameradrama (lägg märke till att cola och kamera hamnade i samma mening) kameran klarade sig som TUR var.. ;) Så skulle Trubbel in i ringen.. Han slutar som trea i unghundklassen och sen var det ettans tur. Hon blev reserv i ungtikklassen och Penny blev reserv i Öppenklass... Domaren gillade inte svarta mopsar och det märktes verkligen på hennes bedömning...Så nu har vi ytterligare en domare på listan över inte ställa svart mops för... ;) jaja.... Gick bättre än sist om man får glädjas åt nåt! haha!

Dyrka fick en tvåa :( Domaren tyckte hon var för lång å låg... sicka petiga ena va??

Här är Penny på bordet som gick över förväntan! Men som vi har tränat också ;) Hon var såå duktig och stå också.. Blir så stolt över min lilla prinsessa att det går framåt istället för bakåt i dansträningen!
image190

Tack kompisar för idag!! Mucho trevligt!!! puss å kram och syns om en vecka!! ;) Nu spottar vi i köttbullshänderna och provar igen ;)

Kommentarer
Postat av: Malin

Ja bättre än så här kunde ingen ha gjort. När en domare inte gillar svarta mopsar så spelar det ingen roll hur snygg/duktig hunden är...tyvärr. Vi spottar absolut i kuttbulletassarna och kommer igen...redan nästa helg faktiskt haha. Tack för en trevlig dag! En jävla tur att inget hände med kameran. Ha en underbar födelsedag vännen!

// Kram Malin

2008-05-24 @ 18:40:20
URL: http://www.nogg.se/hedda

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0