måndag!

Idag är det måndag och jag har haft en underbar helg i strålande solsken. God mat och trevligt sällskap hela helgen i Småland. Igår låg vi i princip hela dagen och latade oss i solen på tomten. Hundarna tyckte jag var knäpp när jag sa att vi skulle gå ut och kissa... De tyckte minsann att de redan var ute och.. kissa.. det är överskattat när man kan ligga och lata sig i solen... ;)

I onsdags var jag i Huddinge och hejjade på Sandra och Assar som kammade hem ett första pris i debuten på lydnadsplan. De var såå duktiga och jag är verkligen imponerad - läs mer om Sandra och Assar på www.cypriotiskherdehund.se Assars rasstandard kan tas med en dos humor för de som inte förstår det ;);)

Ska hejja på Sandra igen i helgen är det tänkt - jättekul!
På lördag åker jag och Carro till Borås, det är utställning på söndag. Ska bli jättekul att komma iväg igen, även om det är ofta nu under sommaren så längtar jag till varje utställning. Är så trevligt att sitta vid ringside och prata med gulliga människor och sedan att ställa lite fina hundar gör det hela ännu roligare. Hoppas det går bra på söndag!!

Har anmält till specialen och till Ransäter. Sen är Gotland inplanerad... får se om det blir något däremellan :)

Dagens bild blir tyvärr ingen ny utan får bli en från Gotland -09. Bilden får beskriva hur jag vill att resterande utställningar ska vara under sommaren. Glada hundar som ligger och svalkar sig i skuggan. På bilden ser ni Milly (golden), Gollum och lilla Eva som tuggar på Grisknorr


Återkommer efter helgen med en liten resume hoppas jag!

kram


valpning

I fredagskväll/natt vid halv 1 ringde Camilla och sa att Dyrkas valpning var på g. Jag åkte självklart dit och ungefär vid 10 över 3 kom första valpen. En bedårande mörkbrun tik med lite vita tecken... Efter en lång väntan och totalt 2 timmar sömn så kom sista valpen vid 3tiden på eftermiddagen... Totalt 7 bedårande valpar. 3 hanar och 4 tikar.

Åkte hem och tittade lite på bröllopet.. sov till 7 och kollade sen resten av kvällen på bröllopsmiddagen och festen.
Sov väldigt länge idag och tagit igen mig.

Tack Camilla för att jag fick vara med på Dyrkas valpning.. Alla erfarenheter är bra!

En liten bild på de nykläckta gänget :)

För mer info besök Camillas hemsida
http://www.blackcountrybulls.webs.com/


Peringos Erika Kling

Nu har jag äntligen träffat lilla Thelma och jisses vilken söt och charmig liten tjej det är :) En gulare version av Eva kan man säga. Jättejättesöt!

Här kommer lite kort :)Tack för att ni tar hand om lilla prinsessan så bra!!!

SIMON - CERT!

I Norrköping i helgen dansade Simon in sig på en andra placering i Bästa hane med Cert och R-Cacib som kommer bli ett Cacib eftersom det var den vinstrika Marcello som stod framför.

Domaren Moira Grant Cook föder upp mopsar i Irland och blev sååå förtjust i Simon! Det känns extra roligt när en riktigt mopsdomare tycker om ens mopar :)

Penny fick en slät etta men med fin kritik, men det spelar ingen roll.. är helnöjd med dagen ändå :)

Tack tjejer för en trevlig resa både dagarna!!! Ni vet vilka ni är

Några bilder som togs av Natalie Warman under söndagen:Tack för bilderna! alltid kul att ha från ringen :)


RSS 2.0