efter

en underbar jul kommer ett underbart nyår :)
Vi ska äta massa god mat och spela massa spel!! Ska bli superskoj!! :D
Ska låna föräldrarnas radhus utan föräldrarna för att slippa klämma in oss i en lägenhet 2 våningar upp. Alla har sagt att de kommer och de blir de gamla goda gänget plus lite nya respektive och ett gäng barn och hundar :D

Tyvärr kan inte Mattias vara med eftersom han ska jobba natt... menmen, vi får klara oss utan honom!


dagens bild blir på Oddie som puppe när vi är ute i korta stunder och leker i snön :)


trööött

Är supertrött så det blir bara ett kort inlägg nu.
Idag är det sista dagen för att anmäla till Specialen i Kista och jag ska fixa det sista i katalogen. Men måste vänta ett litet tag till för det kan ju komma någon på snigelposten också ;)

PÅ stora sthlm visade jag 3 hundar. 2 släta ettor och 1 tvåa så det var ju inget å hurra för... Menmen, bättre lycka på MyDog hoppas jag dit jag och Carro ska med Simon och Thelma. Vi åker tåg på fredagen och bor på ett
4-stjärnigt hotell och sen tåg hem på söndag. Ska bli en kalashelg oavsett resultat.

Nä nu måste jag läsa och sen sova lite..
Dagens bild blir en snöbild från förra året.. eller om det är 2 år sen. Var nog inte så längesen jag la upp den här bilden. Men jag tycker den är så cool, så det blir en favorit i repris  :)monter, hund09 och pizza

Hellu!

Nu är det fredag och idag har Jag, Carro och Kattah har varit på Älvsjömässan och fixat med montern...Jag kunde bara vara med till strax innan 2 men Carro och Kattah gjorde klart resten! De är sååå duktiga :)
Fast vi är så nöjda och hoppas verkligen att det kommer bli lyckat!!

Imorrn är det Hund2009 och Ettan ska sova över här för jag ska ställa henne imorrn. Ska bli skitkul!!!

Nu ska jag gå å hämta min pizza...

hejhopp! Återkommer efter helgen!

dagens bild blir på Ettan från i maj. Sötnos!


idol och mys...

Idag är det fredag och jag har bestämt mig för en hemmakväll med mina 3 trubbnosar. Vi ska käka godis och bara ha det mysigt i soffan. Har redan börjat med Idol där anser att Erik bör vinna. Om han inte gör det så kan de nog lika gärna lägga ner.. har inte gillat honom mest under hela tiden, men efter ikväll kan ingen av de andra konkurrera med honom. Han var verkligen helt fantastisk i den sista låten han sjöng.

Nästa helg är det stora sthm. Ska bli jättekul att sitta vid ringside och ställa lite. :) Dock inte nån av mina egna utan vi drar till MyDog istället i början på Januari. Åker tåg dit och sen bor på ett schysst hotell med gångavstånd till mässan för att sedan åka tåg hem igen på söndag. Endast 1 hund var med så det blir gött :)

Har gjort en utställningskalender med alla utställningar för 2010. Har några som jag verkligen vill åka på, som det känns redan nu :):) Så det känns verkligen kul! Ska jaga Pennys sista cert och Simons kvarvarande 2. Det är mitt mål för 2010 på utställningsfronten!

Nä nu ska jag kolla vidare på Idol. Ha det sååå bra alla kompisar!

Dagens bild blir på Penny, en bild som jag verkligen gillar...


RSS 2.0