Peringos Ebba Grön

Nu är det söndag och en härlig, ledig helg har gått. Mattias föräldrar och lilla Ebba var här och åkte precis och tog Mattias med sig.. Han ska ha praktik i en vecka nere i Värnamo så nu är jag och mopsarna helt ensamma...

Sätter in lite bilder på fina Peringos Ebba Grön, 14 månader.

Ha det så bra alla!

 


tisdag

Var och träffade Evas sjukgymnast igår i nästan 2 timmar... tiden går fort när man har mycket och prata om.. Orkar inte skriva allt här men jag har fått lite "läxor" tills nästa gång om en månad som jag och Eva ska pyssla med. Lite olika övningar och lite saker som vi inte bör och framförallt bör göra.

En grej är att hon ska äta glukosamin, hade tänkt att hon ev. skulle börja med det, men jag ville veta först om det var så innan jag började. Så nu äter hon och Ringo (med hans höft det kan det också vara bra) både glukosamin och omega-3 i pulverform... blir ganska mycket pulver i maten men idag fick de omega-3 så får de glukosaminen till frukost. Eva stod länge och väl och slickade sin skål tom från alla små pulversmulor... jättegott tyckte hon! Ringo märkte nog inget speciellt utan mat är ju mat liksom!
Penny kanske också ska få omega-3..det tänkte jag såhär i efterhand, det är ju bra för päls och hud också!

På fredag kommer svärföräldrarna och Ebba och hälsar på! Ska bli mysigt å ha de boendes här hela helgen. Ska försöka ta lite fina bilder på Ebba-bus också. Hoppas det blir fint väder så vi kan vara ute och gå mycket, kanske en runda vid flaten eller så.

Imorrn ska jag nog träffa kompisarna i Väsby igen. Förra veckan var det ösregn, men vad gör man inte för att få träffas och prata skit och träna lite hund...inte mycket som kan stoppa en där inte! hahah

Dagens bild blir på Simon. En av de första bilderna på lillkillen som blev stor. Står lite knasigt med ena bakbenet, men det får vara. söt som socker iaf!New Moon

Idag ska jag, Anna på jobbet och Tanja gå å se New Moon. Äntligen!! Den här dagen har jag väntat på sen jag såg Twilight för första gången. wiiii! :)

Det är fredag vilket är underbart skönt! Ledig hela helgen och på söndag ska vi fira Emma på Centralbadet. Hon fick det i 25års present i Juni...men nu blir det äntligen av. Ska bli jättehärligt!

Blir inget långt inlägg idag för nu ska jag äta lunch innan jag drar till jobbet. Hejhopp!

Blir ingen bild idag för bloggsajten är lite ostabil emellanåt ;)

min prins åker iväg.

Men bara några dagar. Mattias och hans brorsa ska till Småland på långweekend och Ringo ska få följa med och busa med Ebba. Kommer sakna pojkarna när de är borta men på söndag är de tillbaka och vi tjejer får klara oss själva.. undra vad för bus vi ska hitta på?

Igår träffade jag Cilla och Diana som vanligt på Väsby BK. Penny fick följa med och träna eftersom hon fått vara hemma några veckor pga. löp men nu fick hon ensamtid med matte. Lite agility blev det, men det mesta hade plockats bort för vintern men vi tränade lite targetstick och lite vanliga trick. Huvudsaken för henne är att få göra något och sen få godis, sen spelar det inte så stor roll vad det är hon gör!

Annars har det inte hänt så mycket. Livet knatar på och vi ser framemot Stora Stockholm! Även om jag inte har med nån egen hund ska jag visa några och prata och träffa alla trevliga mopsmänniskor :)

Ha det så bra alla i höstrusket!
Dagens bild blir givetvis på min fina Ringobollblev ingen tredje gång..

det visade sig att Eva hade fruktansvärt dåliga höfter och då speciellt den ena. Så en operation till skulle inte göra någon nytta. Så i framtiden ska jag ha Eva ordentligt musklad och slimmad så klarar sig nog höft+knä bra ett bra tag!! Hon kommer ju alltid att halta förmodligen så all aktivitet på utställningar blir det inget av.. men det är inte hela världen även om jag som bekant tycker det är väldigt roligt!

Huvudsaken att Eva blir bra. Vi ska träffa en sjukgymnast för att fixa ett träningsprogram, kan tänka mig att simning ingår i det programmet... men vi får se!

Hoppas ni andra har det bra därute, det är ju trots allt fredag.

Dagens bild blir på finaste Eva på språng!


torsdag

torsdagmorgon och det var snöblask som kom från himlen när jag vaknade.. Penny åkte på en infektion som obehandlad nog kunde blivit en livmoderinflammation. Men jag åkte in snabbt till vetten så förhoppningsvis ska det bli bättre med en antibiotikakur. Hon mår redan lite bättre men är fortfarande seg och har ont :( lillskruttan!

Imorgon ska Eva operera sitt ben för tredje gången. Förhoppningsvis blir det bra efter det! Är en ny vette, kände att jag måste prova något nytt även om jag litar på min gamla veterinär.

Ringo mår iaf bra! Han har varit hos mina föräldrar några dagar eftersom han och Penny var jättejobbiga att ha tillsammans under löpet men nu är han hemma och är såå glad! Även om han älskar pappa (mamma är bortrest nu) så är det för honom borta bra men hemma bäst till skillnad från Penny som nog lätt skulle kunna bosätta sig där. Skönt att ha alla 3 hundarna hemma nu iaf! De är ju min lilla flock och trivs i varandras sällis.

På lördag ska jag på födelsedagskalas. Det har blivit lite hoppande fram och tillbaka. Först skulle det bli, sen inte men nu är det bestämt att jag ska dit och jag hinner nog inte se mopsarna i sollentuna som jag hade tänkt.. tyvärr!

På söndag ska jag jobba

Nä nu ska jag fixa nån lunch

see ya!

dagens bild blir på Penny vintern -07


G-man

åå hade precis skrivit ett blogginlägg när allt försvann... störigt
men tar med det viktigaste och det var att jag grattade våran favoritGollum som igår blev BH-3 igår tyvärr på fel sida om certet.... syyyynd! Han har varit med sina 2beningar i Riga. Kul!! Nästa gång vill vi följa med :)

dagens bild blir självklart på fin-GRSS 2.0