Skånetrip

I söndags efter jobbet åkte jag och Kattah ner till Österlen.
Underbara Österlen som inte var fullt lika underbart nu med all lera och dimma. Men ändå älskar jag det! Men nu åkte vi inte bara ner för att det är underbart utan för att vi skulle hämta Kattahs Cliff!

På måndag vid lunch åkte vi till Gunilla och Semlans Kennel i Brösarp. Möttes av 10 goa och galna mopsar! Helt underbart. Efter ett långt pusskalas, för alla skulle såklart pussas, så kollade vi in honom som vi kom för! Vilken underbar liten filur. Så kavat och orädd men ändå känslig och så snäll och söt. Cliff kallas han men heter
Semlans Franz-Clifford. En riktig gobit!!

Vi käkade god lunch och pratade i några timmar innan det var dags att fota. Jag hade lovat att fota Gunillas hundar och vädret kunde ha ställt till det för oss. Men döm min förvåning när dimman lättade och ljuset blev optimalt!

7 hundar blev fotade och jag är supernöjd med resultatet på åtminstone 5 utav dem!

Ett provsmak..
En av bilderna på ljuvliga Tippan (Semlans Xantippa)
som ska paras med Simon nu i vår!Ett bildsvep på den lille killen Cliff!Mopsutställningen i Kista 2011

Nu börjar jag känna mig som en människa igen efter utställningen i Söndags. Min kompanjon och varandras högra hand Carro var sjuk... och inte så lite sjuk heller så hon är förlåten ;)
I jumed detta betydde det att ansvaret las på mig....

Började finfint på lördagen då jag fick sällskap av snälla Nettan som hoppade in i montern istället för Carro. Sen hade söta Camilla lovat att hjälpa mig bygga upp ringen, fixa rosetter, priser, ringband, stolar, bord... i stort sett ha allting på plats till söndag. Men neeeej... tji fick vi.. 19.15 kom det e snubbe fram och sa att mässan hade varit stängd i en kvart.... hmm, stod i montern till kl 18 och bar in grejer till 18,30 vilket betyder att vi inte hann speciellt mycket!

Han kom med den glada nyheten att de faktiskt hade öppet från 07.00 på söndagen... Och där stod jag och hängde på låset...
8.15 kom underbara Kattah och hjälpte mig jättemycket! Hon har varit en klippa hela tiden, utan henne hade allt gått åt helskotta ;)

10 i 9 började folk strömma in och jag börjar känna lite panik då godispåsarna som skulle göras var långt ifrån klart... Men Tarja frågade snällt om hon kunde hjälpa till, jag säger inte nej till det utan tackar och tar emot hjälpen!

Ann och Peter kommer in med en hel vagn med priser!!!! Tack så otroligt mycket :) Även Peter var en klippa som hjälpte mig att fixa placeringspriser under hela dagen, blev lite mycket med två ringar själv så det var verkligen snällt!!

9.40 är vi helt färdiga och jag kan slappna av och börja sälja lotter.... Sen drar utställningen igång :)

Måste faktiskt säga att den kändes väldig lyckad!! Alla deltagande fick priser och vi hade 3 proppfulla kartonger kvar till nästa special :)

Tack alla underbara människor som gjorde att den här dagen blev så lyckad! Utan er vet jag inte hur det hade gått!

Hoppas att alla andra känner som jag, att det var en trevlig dag med massa skratt och trevlig stämning!

Bilder kommer så småningom... min dator är trasig och det går inte att fixa bilder i felsäkert läge, men det kommer.... promise!

Krya på dig Carro...! <3 <3

2011

2011 börjar väldigt avslappnat! 3 filmer och mys i soffan hela dagen.. några avbrott med mat och promenader blev det men annars har soffan regerat här.

Eva har äääntligen kommit hem från sin långa kollovistelse i Småland och jag har saknat henne massor!!! Helt galet hur mycket man älskar de små trubbarna och Eva är väldigt speciell och det märks verkligen när hon inte är hemma för hon är en liten skugga som följer mig vart jag än går!

En annan sak som är speciellt med Eva är att hon alltid hittar saker, allt som ligger på golvet som inte ska ligga där hämtar hon och visar stolt upp. Jag tycker att det är väldigt praktiskt, min egen lilla städerska... ;) Igår kom hon med en hel rulle fryspåsar, vart hon hittade de vet jag inte?!

Dessutom luktar Eva valp ur munnen! Hur det är möjligt vet vi såklart inte, hon är drygt två år men är som en baby i både kropp och knopp och så luktar hon även järn i munnen... Undra om hon någonsin växer upp?

Kan nog skriva en hel novell om alla söta och finurliga och "smarta" saker Eva har för sig men då har ni nog somnat för längesen ;))
Hur som helst är jag väldigt glad att ha henne hemma även om hon såklart hade det jättebra i Småland med sin syster Ebba.

bjuder på 2 bilder på
Världens Sötaste Tokstolla Eva...RSS 2.0