regn..

Man har ju blivit hyffsat bortskämd under semestern med kalasväder... Har knappt varit en dag under 25 grader och inget regn, fram tills idag.. Hundarna fick ingen långis imorse, det får vänta tills det blir uppehåll... Ingen av oss 4 vill ändå gå speciellt långt i det vädret.

Utställningarna i Augusti är bokade. Först blir det Ransäter nu på söndag där jag har anmält Penny. Ska åka med Carro och det ska bli så trevligt!!

Sen 14-15 ska jag, Kattah och Gabbi till Norge. Simon och Penny är anmälda dit plus ytterligare en lånehund ;)
Och sista helgen blir det Gotland. Simon & Penny är även anmälda dit och jag åker med Anna och FaraohundsAlice.
Hittade ett billigt och urmysigt boende förra veckan eftersom det inte var bestämt att vi skulle dit förrän då...Även färjan är bokad med ett superpris!! Letar man lite extra så hittar man oftast bra grejer :)

Igår såg jag Inception på bio, en otroligt bra film faktiskt även om typ inte fattade någonting i början av filmen, men jag är tydligen filmtrög ;);)

bilden är från Rallylydnadstävlingen i Simrishamn...
Penny är väldigt sugen på Linus korv....
Fotograf: Sandra Gisslar

Mops Mops Mops

Hela helgen handlade bara om mopsar.

Började med Lördag då våran årliga mopsspecial äger rum. Hela drygt 140 mopsar anmälda.. Mycket att se, mycket att missa... tyvärr!

Hur som helst... Eva och Penny blev oplacerade i sina stora klasser. Ställde även Falcon som blev "sexa" med hp i öppen klassen av 18 stycken där Melker knep en andraplats!!
Gollum dansade sig till en andraplacering i Championklassen och senare trea i Bästa Hane... :)
Melker blev Bästa Hane 4! :) JIPPI för grabbarna!!!

Men det roligaste av allt var Qlimpens succé med att bli BÄSTA HANE!! Stort Grattis Kajsa, Bettan och Svante till eran underbara GuldQlimp!

På kvällen hade vi sen knytis i stugan som vi fått låna av Katrin och Bosse. Hur mycket mat som helst, hade kunnat vara dubbelt så många ;);) Kul hade vi och det var längesen jag garvade såååå mycket!!! hahaha

Idag var det dags för Köpings Internationella utställning. 70 mopsar anmälda. Regnet ööööste ner när vi kom fram till utställningen och ingen var direkt sugen... jag och Kattah satt kvar i bilen en bra stund och bara väntade på att det kanske helt plötsligt skulle spricka upp och bli sol.... det blev det inte tyvärr. Regnet upphörde iaf lagom tills vi fick upp tältet och sen var det bara blåsigt...

Ställde bara Penny idag och hon blir Bästa Tik-3.
Är jättestolt och glad!!

Lite bilder från helgen...

Grillmaster a'a Francisco


Stugägarna Katrin och Bosse står och pratar strunt med Katarina & Mats


Qimis Qlimp BIM!!!


Melker BH-4 :)


Eva och Thelma i unghundsklassen. Foto: Katarina Swahn


Penny! Foto: Katarina Swahn


Penny ville dansa mer...Foto: Katarina Swahn


Det var nog allt för den här gången....
Tack alla vänner för en kalashelg!!!Borås

Årets varmaste dag packar jag, carro och oscar med 4 hundar in oss i bilen för att åka till Borås...Väl i bilen med ac kändes det overkligt att kolla på termometern som stadigt låg över 30grader medan det var behagliga (för mopsarna kanske.. jag och oscar frös) 16 grader.... huuuuu!

Haha, väl framme på världens underbaraste gård som ägdes av en urtrevlig familj gjorde vi oss hemmastadda. Vi blev visade på karta hur vi hittade till sjön, det behövdes...
Genom en underbar natur kom vi ner till sjön (gick dock lite fel) där det redan låg 3 personer... Det var en väldigt liten "strand" så det fanns helt enkelt inte plats för ytterligare 3 pers och 4 galna mopsar så vi doppade mopsarna lite längre bort och började trava hemåt igen..


Vi hittade ett hak där vi beställde "hem" hemlagade köttbullar med hemlagat mos och gräddsås... ÅÅÅÅÅ det var riktigt gott!!
Och världens bästa godisaffär... sen var kvällen räddad

På söndagen klev vi upp tidigt förstås för att ännu en dag spendera på en underbar utställning.
Det var bara Thelma anmäld och det gick så bra det kunde, nästan ;)

Hon vann en stor unghundsklass och blev slutligen Bästa Tik2 med Cert!!!!!

JIPPI!!!! Resan var helt klart värt det! :)

Sen bar det av hemåt, vi mötte Mattias föräldrar i Jönköping där jag hämtade upp Penny som varit på kollo en vecka! Känns skönt att ha flocken samlad igen!!

Här kommer lite fler bilder från helgen
Ville väntar på sin husse som gått in en sväng...


Sötville


Småtjejerna Eva och Thelma


söta Eva


Thelma säger byebye!

RSS 2.0