Polackien

Snaaart bär det av mot Katta och Polen! Ska bli så jäädrans kul :) Har inte träffat henne på nästan 11 veckor så vi lär ju ha en del att prata om och jag antar att helgen kommer gå snabbt...

Agneta ska bo hos Cilla och de stora hundarna är hos mamma och pappa som även kommer sköta ZooKlart... Hoppas det går bra ;)

Helgen efter är det årets hundevent nämligen HUND2011 eller Stora Stockholm som det gärna kallas. Dit ska jag med mina kära vänner, vi är flera som ska ställa och jag hoppas jag hinner se de fast det blir nog svårt med tanke på de höga antalet mopsar..

Ja, justde Agneta var på utställning i söndags och blev BIMvalp.. Hon skötte sig superbra men hanen vann vilket var ganska väntat eftersom Agneta är liten och behöver mer tid men träningen är super :)

Uppdaterar efter helgen!
So long :)

Bilden är på Katta och Cliff i Januari i år


Mardröm

Tror Agneta vaknade av en mardöm alldeles nyss! Hon låg alldeles fridfullt på ryggstödet när hon plötsligt ger ifrån sig ett ljud som jag nog kan beskriva är en blandning mellan gny/yl/pip och sprätter rakt upp i luften och ramlar givetvis ner på mig som ligger under.. Hon hasar sig fram till mitt lår och däckar igen.. Hon måste vara den sötaste valpen och hon är min valp... Och Cillas förstås :) tänk vilken gullrumpa vi fick tag i ;) <3

På bilden ser ni Agnetas nya plats, Eva som ligger på ryggstödet och Pennys huvud strax bakom Agneta.. Ringo ligger precis bakom mitt huvud så det är trångt och mysigt ;)


Onsdagskrock!!

Onsdagar är en helig dag. Uppbokad på obestämd tid, varje vecka sommar som vinter... Det är en kväll tillägnad mina hundar och tjejer! Vi träffas oftast på Väsby BK om det inte är en lydnadstävling eller liknande som någon i gänget ska delta i. Efter träning är det obligatorisk fika... Denna tradition vill jag inte byta ut mot något! En viktig och underbar kväll
NU till dilemmat! Jag och Lisa har återigen hoppat på en Nybörjarkurs i curling på måndagar, so far so good! Det är så grymt roligt och annorlunda och i "våran" klubb i Sundbyberg har de träningskvällar där nybörjare och mer erfarna träningstävlar tillsammans. Med andra ord får man lära sig massor och det är ju det vi vill.. Problemet är att denna curlingkväll givetvis är på onsdagar!!
Förhoppningsvis kan jag göra både och om vi flyttar våran träningsdag åtminstone under vintermånaderna när det är curlingsäsong. Vi får se vad tjejerna säger, fortsättning följer på detta drama :P

Bilden lånad från Stocksunds CK


Liten & Trött

Agneta är så liten så hon hamnar bakom ryggstödet. Gullunge <3


äntligen helg!

Älskar helgen!! Och just denna helg ska bli mysig. Först ska jag ha det trevligt med Camilla. Sjunga lite karaoke på en kvarterskrog i Häggvik imorrn ska jag nog hem till Emma å kolla på film, blir väl nåt glas rosa bubbel också. Inga hundaktiviteter, förra helgens rallytävling var katastrof så nu är det träning som gäller till vårens nya tävlingar så satsar vi på RLD F på båda sötnosarna.. Hejhopp!

RSS 2.0