Dogge

Igår flyttade Peringos Pigall "Douglas".. Världens sötaste lilla pojke <3 saknar massvis men fått rapport om att allt går strålande :)


Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj


Foto: © UNICEF/Asselin


10 veckor

Nu har valparna blivit 10 veckor och snart flyttar lilla Peringos Pigall eller Douglas som han kommer kallas. Han är verkligen en fantastisk liten pojke som jag kommer sakna massor.. Lilla Polka stannar ett tag till, det blir kul att få rå om henne ett tag till. Hon är den absolut gladaste och mest framåt lilla valpen. Knappt 2 kilo tung men storleken har ju ingen betydelse och det stämmer verkligen!

Har fått rapport om lilla Polly-Ester och allt går bra! Hon är en liten terrorist (precis som de ska vara) ;))

Dagen bild blir på lilla Polka <3


För er vetskap håller jag på med en ny hemsida som snart kommer publiceras. Därför har den gamla hamnat lite på efterkälken ;))

Åååå...

Känner mig lite ledsen och hjälplös :( var hos veterinären förra måndagen med Agneta och då skulle vi börja trappa ner medicinen till varannan dag, eftersom det blivit bättre men hon hittade fortfarande demodexkvalstrer och även unga, nykläckta vilket betyder att de är frodiga.. Meeen, såg en fläck skymta härom dagen och visste inte om det var en gammal fläck (eftersom hon bott borta 1 månad så kunde jag ha missat den förstås) men så nu ikväll när vi myser i sängen ser jag att det nu är en riktig fläck :( fan fan!! Kan hon inte bara bli fri från eländet... Hatar att ha sjuka hundar!! Även om hon inte lider av det så är medicinen stark och kan påverka inre organ och hon eftersom hon är så pass ung känns det Inge kul... Inge kul alls faktiskt :( underbara fina älskade Agneta <3


8veckor!

Här är en av tikarna 8 veckor <3


7,5 veckor gamla

Åååå tiden går fort, alldeles för fort. Mina pluppar är snart 8 veckor och jag vill ha de kvar för evigt!! De är så underbara alla 3 på sitt egna vis... Här kommer en liten bildserie med tokisarna från idag.

2 bilder på varje valp i ordning
Tik1, tik2 & Douglas och på den sista bilden har Dogge brottat ner sin syster, en vanlig syn...


Hmmm..

Tycker rubriken talar sitt tydliga språk..


Ståååååååååå

Nu vid 7 veckor börjar stressen komma att man vill få till några snygga ståbilder på fjärtarna, utställningsfjant som man är ;)) försök gjordes med hjälp av en ostbit, ett köksbord och en Iphone. Detta vart resultatet, är inte helt missnöjd. Tik1 var den enda som posade fint, till påsk ska min kära vän Natalie hjälpa mig. Lättare med några extra händer plus att hellre använder min kamera än mobil ;) håll till godo folks!


RSS 2.0