underbar lördag!

Igår hade jag en underbar dag. Började dagen kl. 9 med Katarina och Gollum och deras tillfälliga bonusmops Skorpan. Vi gick en härlig promenad runt flaten.
Kl. 11 åkte jag vidare till brukshundklubben i Bro-Håbo för att filma lite med Kattah. Ingenting gick bra.. vi fick vara där och filma om och om igen och efter cirka 1 timme så var vi nöjda och åkte vidare till Bålsta.
Beställde lite thaimat och sen åkte vi hem till Carro och satt och snackade och Kattah tog med sig monterprylarna så nu är vi nog på banan när det gäller själva bygget tror jag.

Efter det åkte jag hem till Cilla och nästan hela onsdagsgänget var samlat och vi käkade middag och satt och pratade till kl 1 på natten.

Hundarna var helnöjda och dödströtta :)

bjuder på en bild av Maya (P. Eivor Rask) 8 månader

mums!

Igår var gänget och tränade som vanligt...Vi trotsade regnet, blåsten och leran och tränade sen gick vi en prommis. Ringo kan numera hämta apportbocken. Han är såå duktig min lilla prins! Här är en film som jag filmade själv med Iphonen i köket så därav kvaliteten och skaket ;) 
 
http://www.youtube.com/watch?v=foJ842_lFIA

Efter träningen så fikade vi såklart på Donken som vanligt men den här gången var inte som andra gånger...
Vet inte hur det någonsin kommer bra igen efter att ha ätit en sån här....Hur i helsike ska någon någonsin kunna överträffa det?

(underverket var bakad av Camilla och var en chokladcupcake med dumle och noblesse i toppad med chokladfrosting och goda, söta små handgjorda lila blommor=gudooomlig)

Saknar..

...våra kompisar Katarina & Gollum!

När ska vi ses och gå en prommis egentligen??


Ikea

Nu när vi fått nytt schema på jobbet så jobbar jag var tredje helg och den helgen jag jobbar är jag ledig fredagen innan och måndag och tisdag efter... Mycket trevligt! Idag var en sån dag och var spenderar man inte ledig dag om inte IKEA..??

4½ timme var jag och mina föräldrar där på detta gigantiska varuhus. Jag fick bara med mig lite krafs som alltid när man är där... Men vissa köp är så mycket bättre än andra och den här gången var ett bra köp en typ av tvättkorg.. Eftersom vi bor "compact living" så är det vissa saker som inte direkt har någon plats.. så jag kom på den smarta idén att ha smutstvätten på tvättmaskinen! Så nu har vi 3 fyrkantiga tvättpåsar där vi ska dela upp tvätten i 60 och mörkt och ljust 40.. Hoppas vi är så duktiga i praktiken som teorin... ;)

 


Nu är jag här igen!

Nu är jag äntligen tillbaka :)
Min dator har varit på reparation 2 ggr men nu ska den vara lagad och jag är såå glad att ha den hemma igen... Vi har haft en lånedator men utan bilder och sånt så därför har bloggen blivit lidande ;)

Hur som... Det har hänt lite grejer sen sist. Jag har köpt en hund. Hon heter Myran (Jessygaff Midnight Myrtle) och är en svart skönhet på 13 månader. Här är hon:

Fler bilder finns på hemsidan!

Jag har varit i Sundsvall&Timrå med Kattah. Eller hon hade glömt att hon skulle sitta som ringsekreterare på lördagen så jag sov några timmar hos de i Uppsala och åkte vid kvart i 6 till Timrå och hämtade Kattah och Rufus vid stationen på lördagkväll.

Det gick ganska bra på utställningen... Jag visade Trubbel till BIM :) TJOHO!! fina killen, och Penny blev 2a i öppenklassen med ck men precis utan placering i bästatik...

På söndagen i Nordichallen i Sundsvall visade jag Trubbel till BH3. Simon blev 3a i öppenklassen, Penny var inte anmäld. Och inte nog med det så tog TibTerrier-Rufus sitt första cert!!!! Jippiiiii :) Grattis :)))

Det var nog allt för idag.

Återkommer snart ;)

RSS 2.0