RallyRingo

Min bästa pojke Ringo blev 3a igår på Rallylydnadstävlingen med 97 poäng!! (av 100)

Det var cirka 45 starter så ni kan fatta om jag är stolt över min gula underbara gullpojke!!!

Penny gjorde  2 bra lopp på 91 och 92 poäng. Ringo tappade på andra starten och hade "bara" 70 poäng..
Detta var sista starterna i nybörjarklass och egentligen bara lite extra träning eftersom båda blev uppflyttade sist.


bilden tagen av Cecilia Harlin http://kennelailcec.wordpress.com

Glöm inte att rösta på min bild!
http://sarasmatkasse.se/tavlingsbidrag-linn-stockholm-eva--cliff

Sommarhelg

Vilken härlig helg!

Igår åkte jag hem till Camilla. Vi grillade och satt ute och käkade.. Camilla var rätt busy med sitt tårtskapande men jag låg i soffan och kikade på när hon gjorde en fin krona och rosor som blev kvällens projekt till en utav doptårtorna som hon har beställning på.

Idag blev det ändrade planer så det blir nog kräftskiva i Skarpnäck istället.. Men innan dess måste jag åka och möta Kattah för hämtning av lilla Cliff. Cliff ska nämligen med mig till Öland nästa helg och ska få lite träning, på måndag ska vi till Gerard O´Shea och resten av veckan blir det maxad träning inför helgen :)

Imorrn är det dags för Rallylydnad igen. Båda mina hundar har redan 3 godkända resultat och eftersom dubbeltävlingen imorrn bara är nybörjarklass så får vi lite extra träning. Kan alltid behövas innan vi tävlar i fortsättningsklass 11e september.

Eva löper, igen! Typiskt att hon ska löpa var fjärde månad när jag helst av allt vill att hon ska vara kastrerad... Så hon får spendera veckan hos Mamma och Pappa eftersom jag kommer ha 2 stycken gossar hemma.

Det var nog alles för denna gång

Bjussar på en bild på Semlans Franz-Clifford (Cliff) när han blev BIS-2valp på SDHK's utställning den 6:e Juni i år. Hoppas vi kan få ett liknande resultat från juniorklassen nästa helg!RallyLydnadsDiplom Nybörjare

= RLD N så ser den nya titeln ut som får pryda mina hundars namn:)

Jippi!!

RLD N Bondarv's Penny-LaneRLD N Jalindas Hugo


RÖSTA PÅ MIG!

I lördags var det en idiot som stal min Ihpone ur min väska...
Försäkringsbolaget ersätter endast 2100:- eftersom den var över 1 år gammal (1 år+6 dagar..)

Nu kan jag vinna en ny Iphone om min bild vinner, det är långt kvar.. Men jag vill be om röster, man kan rösta 1 gång varje dag!
Pleeease!!

http://sarasmatkasse.se/tavlingsbidrag-linn-stockholm-eva--cliff?fb_comment_id=fbc_10150268414098820_17729935_10150270169848820#f7df034ad2aedb


Rally ralalala

Våran andra officiella rallylydnadstävling gick av stapeln i Vallentuna samtidigt som STOKK hade utställning.
Jag tävlade givetvis med båda mina trubbar och Penny var först ut.. Hon gjorde sin bästa runda någonsin och hade hon inte svävat ut på en vänstersväng så hade vi varit på 2a plats av 46st men nu fick vi nöja oss (och det gjorde vi) med 95 poäng (ca 8:e plats) och DOMARENS FAVORIT!! Andra starten och andra domarens favorit :) Så roligt!!

Ringo var seg även denna tävling, måste verkligen träna upp motivationen igen.. Men han gjorde bra ifrån sig på momenten och fixade även 90 poäng så jag är superduperstolt över mina småtrubbar :)

Nästa utmaning är att tävla med Eva. Hon är halvdöv och supervalpig dessutom kan hon få för sig att inte ens vilja gå i koppel så antingen kan det gå eller så kommer hon vara så i gasen att hon gör allt hon kan eller så kommer hon stanna :P Man vet aaaldrig! Men utmaningar är till för att knäckas eller hur??


Det var det värsta regnvädret hittills i år men eftersom jag hade mitt högt älskade tält med mig så höll vi oss hyffsat torra. Stannade och hejjade på Cliff som för sista gången tävlade i BIS-valp tyvärr blidde det inget denna gång. Hejjade även på FaraohundQiwi i grupp5 som knep en BIG-3 :)

Sen rullade vi hem, nöjda och glada!!

Tack så mycket <3

Ransäter *3

3 nätter och 3 dagar har vi spenderat i härliga Värmland, närmre bestämt Ransäter..
Vi hade tältet med oss och kom ner ganska sent på torsdagkväll. Efter en natt utan mycket sömn eftersom mopsarna tyckte det var roligare att ha mopsrus och kliva på ansiktena istället för att sova så gick vi upp trötta på fredagsmorgonen. Vi hade gångavstånd till utställningsplatsen så det var skönt. Cliff började dagen med att bli BIR-valp. :) Trubbel fick ett ck och Penny Very Good. Domare hittade inte ett enda snällt ord att säga om henne. Men så är det ibland ;)

Cliff blev utplockad bland de 14 bästa bland 50tal valpar.. Vi tog oss svettiga tillbaka till campingen där vi hade trevligt med våra härliga grannar Kicki, Stefan med Brasse och Peaches. Precis brevid deras husbil fanns pastellhelvetet med en av de bästa norrmännen nämligen Heidi med hennes 4 mopsar. Vi satte ihop alla valphagar så fick mopsarna vandra mellan hagarna när det blev för mycket för vissa tjejer och killar.

På lördagen började dagen sämre. Cliff blev BIM-valp men det gottgjordes efter då Trubbel vann championklassen och tillslut blev BH-2.. en hårsmån från det efterlängtade CACiBet.. Penny skötte sig exemplariskt och blev 2a i öppenklassen med CK. Heidis fina tik Posh vann den.. I bästa tik tyckte domaren att de 2 öppentikarna även var de bästa så Penny blev BT-2 efter Posh med r-cert och r-cacib... så nära men ändå så långt bort!!
Posh blev senare BIm vilket var tråkigt såklart men samtidigt var det rätt skönt att kunna gå tillbaka till campingen i hyffsad tid med tanke på hettan..

Lördagkvällen spenderades återigen självklart med våra kära grannar. Vi hade lika trevligt igen :)

Söndagmorgonen började bra. Vi hade sovit såå skönt och vi hann tillochmed sitta ner en stund och äta frukost innan vi begav oss till utställningsplatsen en sista gång.

Cliff började dagen med lovord från domaren och en BIR-valprosett i handen på Kattah!
Trubbel vann återigen championklassen och Brasse vann unghundsklassen. Nu höll vi tummarna. Jag fick förtroendet att visa Beamztar Amanti Estate i bästa hane.

När domaren hade kollat igenom pojkarna så placerade han dem precis så som jag hade hoppats! Trubbel bästa hane!! Men CACIB :) Jag och Tango som BH-2 och Kicki och Brasse som BH-3 med CERT!!!! tjohoo! Lyckan var total... Nu var det bara Pennan kvar.

Hon sköter sig nästan lika bra som gårdagen men hon får återigen nöja sig efter mycket övervägande att bli 2a i öppenklassen. I bästatik blir hon återigen placerad efter öppentiken som BT-4 och får ytterligare en ljusblå rosett där det står r-cert på. Jag är glad för Susanne som tog certet på fina Muffy som jag fick förtreonde att visa i deras uppfödargrupp senare, men vi är ju så nääära igen.
Jaja, på't igen! Är vi med och fightas i toppen kommer vi inte ge upp :)

Nästa utställning blir Norrköping och innan dess hinner vi med 2st Rallylydnadstävlingar så vi hoppas på titel där istället :)

So long till nästa gång!

En bild från söndagen på Penny tagen av Stefan Lindquist:
Tack så mycket för bilden!!


RSS 2.0