Lilla pupplan

Var hemma hos Natalie i Lördags. Hon hjälpte mig att fota lilla Agneta.. Det var inte så lätt men här är hon - 11 veckor gammal :)


jahopp

då var det vardag igen... helgerna går så snabbt och just denna helg har jag spenderat massa tid med Katta som åkte till Polen imorsen.. kommer sakna dig! <3

Det var årets sista utställning för mig och Penny i helgen.. I söndags visade jag både Cliff och Penny för Elisabeth Olsen, kennel Tangetoppen från Norge.. Jag hade sett framemot att ställa ut Cliff igen eftersom det gick såå bra på Öland (inte resultatmässigt utan hur han uppförde sig) men neej, det var som en fetlobba i fejjan, han ville iiiingenting. Såå seg och trött (?) kanske. Fick nöja oss med ett Excellent..

Penny däremot var på sitt vanliga sprulande humör och charmade till sig en 2a placering i klassen med ck.. 6 tikar med ck och vi fick känna oss besegrade i bästa tik men jag var oerhört stolt :) hon fick en kanonkritik som avslutades med "härlig attityd, visas i utmärkt kondition" så jag är nöjd med hur året slutade. Nu återstår att se om hon kan vara i utmärkt kondition även nästa säsong.. :)

Lilla Agneta busar vidare, en ljuvlig valp.. så enkel, charmig och söt. Första träningspasset på att stå fint fick hon idag och det gick rätt bra, hon kommer nog vara en rolig hund att ställa :) lääängtar tills debuten!!

Det var allt för idag! Hejhopp

 

Agneta!

Bayogoulas Could Be Love heter min nya familjemedlem. Hon kallas för Agneta till vardags och är bedårande!
Lika tuff som hon är liten... Självständig och busig precis som jag gillar :) Agneta delägs med Cilla Harlin men hon bor hos mig
 
Här kommer en bildserie när jag försöker få henne att stå fint framför kameran.. som ni ser så går det inge vidare ;)Fick godisen ändå! :)


Underbar eller vad???? :)


Saras skitkasse

Tävlade med min bid "Eva & Cliff" i en tävling om att vinna en Iphone. Har skrivit om det på bloggen men även delat på Facebook minst 2 gånger per dag (Jag vet att jag varit skitjobbig ;) ) men det har gett resultat! Tillslut gick jag upp i ledning och när jag ledde med nästan 300 röster så blev jag raderad från tävlingen.. Surt sa räven!!

Min Iphone blev stulen i början på augusti, det var därför jag överhuvudtaget var med i tävlingen. Annars hade jag haft en och livet hade varit frid och fröjd men ni som har Iphone vet hur beroende man bilr av sin nya kärlek..

Nu påstår det att det har varit omfattande röstfusk på min bild vilket jag inte ens tror på. Jag har cirka 400 vänner på facebook och minst 20 av dessa har delat på sina facebooksidor varje dag. Ponera att 100 personer röstar 1 gång om dagen i 37 dagar. Vips så har du 3700 röster! Nu vet jag att många av de som röstar lägger en röst både hemma på jobbet och från sin mobil..Men neeeejdå, det var fusk! Hur man ens fuskar vet jag inte..

Grrr.. här är iaf min bild som jag tävlade med

Rekommenderar inte Saras Matkasse som numera kallas Skitkasse utav alla mina vänner..
en arg Linn idag.. jag som nästan aldrig är arg ju..

RSS 2.0