Bloggtorka

jahapp.. Anledningen till min bloggtorka är att blogg.se-appen till Iphonen inte funkat.. Så då har heller inte blivit några inlägg. Jaja, nyhetsmässigt har det inte hänt så mycket mer än Specialen där alla 3 valpar var anmälda :) Douglas (P. Pigall) blev 3a i sin klass med hp av totalt 9 :) Polka blev 2a i sin med hp av totalt 10 så jag är jättenöjd med debuten :))) Uppfödargruppen blev 2a och dessutom vann de tillsammans med sin pappa Romeo avelsklassen :) Rolig dag! Märta är kollad för Patella Luxation och var u.a!! Jippi!! Nu kan jag börja planera grejer, känns kul att planera lite svart så småningom :) Nästa helg är det Alfta och då har jag bara lånat med mig lilla Thelma. Mamman till mina små P-ungar :) vi ska försöka sno åt oss hennes sista cert! Får se hur det går, hon är sparsamt utställd men med 2 cert så hon är en snygg tjej helt klart! Idag åker lilla Polka :( fast det ska bli kul å träffa Katta :) äntligen är hon hemma :))) Imorrn är det rallytävling för Ringo :) Hejhopp

Märta

Märta snart 18 månader. Redo för specialhelg :)


Fotbollsmopsar

Ikväll ägnar jag mig.. (hör och häpna!!!) åt fotboll. Sverige är kul å titta på, men mest om de vinner... Så nu får de skärpa ihop sig så de inte förlorar en tittare.. Eller närmare bestämt 4 ;)


Eva

Här är Eva! Världens sötaste, snällaste och bästa hund!
Nu är hon helt nybadad och luktar som en nyponros :) då älskar man henne ännu lite mer...


En slapp söndag

Ibland behöver man en slapp dag! Ligger fortfarande i sängen men hundarna har kissat och ätit. Igår var jag hemma hos Emma med hela gänget. Hon flyttar till Umeå(??!) så det var kombinerat hej-då och födelsedagsmiddag. Vi satt ute ända tills vi åkte hem halv 1. Mysigt!! Eva & Polka följde med och Polka busade med Emmas tax Märta-Louise! Det var kul tyckte de :) nu ska jag strax gå upp och fixa mig för att åka till Södertälje och fota Natalies nya lilla mopsflicka. Ska bli kul å se hur hon ser ut!
Så länge bjuder jag på en mysPolka


Polly-Ester

Här är Ester snart 4 månader!
Även en bild på de två systrarna.. Polka närmast kameran


16 veckor

P-kullen har hunnit bli 16 veckor.. Tiden går såå fort
På onsdag ska jag träffa lilla Ester (Polly-Ester) ska bli jättekul att få se henne och hur hon ser ut! Blir nog lite bilder också
Så länge får ni 2 bilder på Polka från idag


Regn

Är skit enligt mopsarna...
Här är Eva & Polka som väntar på att få gå in efter en regnig prommis


Utställningar

Utställningar är verkligen bland det roligaste jag vet! Tack vare denna hobby så har jag skaffat mig ett gäng fina vänner som jag med säkerhet aldrig hade träffat annars.

Har verkligen inte hållit på värst länge men de åren jag har varit aktiv har jag ställt en hel del, åkt runt på ställen dit jag förmodligen aldrig skulle åkt och garvat, pratat, vinat, tältat och haft så underbart kul!!

Min eviga & trogna följeslagare har varit Penny. Hon har följt med mig i 6 års tid (första året räknas inte) och med outtröttlig energi & charm virvlat runt i ringarna.
Räknade hur många gånger jag officiellt ställt ut henne under dessa år och det är en galen siffra...

Hon fick sitt första cert juli 2008 och andra i augusti 2009 sen har vi jagat & jagat & jagat & jagat... I snart 3 år så nu tänker vi ta en paus! Hon kommer självklart vara med på mopsspecialerna & några få utvalda med domare som jag vet har gillat henne tidigare men mer än så blir det inte.. Ska vänta in hennes 8års-dag i Mars och då börja igen i veteranklass!! (under förutsättning att hon är lika pigg & fräsch som nu) Det ser jag verkligen framemot! :D mina senaste P-valpar blir snart gamla nog att visa upp sig så det ska bli grymt kul!!

Det var allt för den här gången!
Sätter in en färsk bild på min lilla Penny som nästan hunnit bli 7 år & 3 månader <3 <3

Ta hand om er och era vovvar!
Puss&Kram


RSS 2.0