inoff i eskilstuna!

Eva fick äntligen dansa. Det var mer än 1 år sen sist. Hon skötte sig hyffsat, lite galen såklart.. ;)
Knep BIR:et.. var 2 mopshanar där. Sen vann hon gruppen som var stor, 12-15 hundar. jippi!
I BIS:et började hon bli lite trött och det märks tydligt på rörelserna... Där blev hon utplockad men placerad som reserv.

Jag är jätteglad över att det gick så bra och att vi fick så fin träning inför nästa helg!

Grattis till Katrin och Bosses Gailan som tävlade i 4-6 mån och blev BIS-reserv hon också!!!
jättefin är hon!

checka in Evas fina chockrosa utställningskoppel :)
gailan 5 månader


Träffade även Ringos helbror Boxer. Han var på utställning för första gången... lite otäckt att stå på bord, men en fin kille som med lite träning nog kan gå bra!! Supersöt!

det var allt för denna gång!

söndag

Nu har helgen gått och igår hade jag fullt upp.
Först var vi på dop, det var Sannas lilla Stella som döptes, på kvällen gick jag, mattias och några kompisar ut och åt jättegod mat på Shamrock på Folkungagatan.
Sen gick vi och tog några öl på Götgatsbacken..

En mycket trevlig lördag.. söndag däremot
Jag har inte gjort någonting mer än gått några prommisar med hundarna i regnslasket.. nu på kvällen kom det snö så nu slapp jag torka dom iaf :)

Gjorde fläskkarré i gräddsås med sparris och bacon till middag, Mattias har varit och pluggat och kom hem lagom till middagen. Så nu väntar en ny jobbvecka, såg förresten att det var 78 mopsar anmälda i Älvsjö, så vi slipper domarbyte..

Dagens bild blir på knasEva :)

kastrering

Nu är Penny kastrerad, bestämde mig när de sjuka valparna dök upp att hon skulle kastreras och när hon vid förra löpet var nära en livmoderinflammation så bestämde jag att hon inte skulle behöva löpa mer. Sagt och gjort, igår hände det. Känns skönt nu att slippa oroa sig för Pyo men även att slippa löp är ju väldigt skönt, med tanke på att Ringo och hon är galna i varandra :)

Har börjat filura och fundera på vilka utställningar jag ska ställa på i sommar. Vissa är redan bokade och vissa vill jag verkligen till men vill gärna ha sällskap, så vi får se hur det slutar. Än så länge så har jag anmält till Lilla Stockholm och Forshaga, äntligen drar det igång igen!!

Blev ett kort inlägg idag eftersom jag måste göra mig iordning för jobbet.

Dagens bild blir på en ung Penny!
Hon är 11 månader och här ser man rätt tydligt vilken liten tarm hon var, tog ett tag för henne å växa på sig.
cruft's 2010

Nu är jag hemma igen från England och Cruft's. En supertrevlig resa tillsammans med Tina och Pelle som är mina chefer. Sen även Lisa, Anna, Janne och Marie.
Vi såg mycket fina men även en del mindre fina hundar, har sett miljontals hundprylar så man blir virrig i skallen, det enda jag köpte var ett varsitt halsband till mina hundar för 3 pund styck ;) haha!

Vi bodde nära ett superstort shoppingcentrum i Solihull där man kunde roa sig i flera timmar utan att behöva besöka en endaste affär 2 gånger..
Vi åt och drack gott och jag längtar redan till nästa år då vi ska dit igen!! :D

Tack för en oförglömlig resa!!!


söndag.

nu är det söndag igen och snart dags för en ny vecka.
Idag var jag och M på stadsteatern, vi såg bröderna lejonhjärta. Efteråt åt vi en sen lunch på kunghallarna, jag åt wok.
Fyndade ett par klarblå skor på H&M sen åkte vi hem.

Igår åkte vi hem till mamma&pappa. Jag och Mamma gick en lång prommis med Penny & Ringo, Eva fick stanna med M och pappa eftersom jag redan gått en 40minuters prommis och jag tyckte det räckte för hennes små ben..

Vi gick iaf en jättehärlig promenad på isen i solskenet. Var ute i 1½ timme och hundarna var väldigt trötta och nöjda när vi kom tillbaka. Vi käkade en jättegod köttgryta och smarrig glace au four till efterrätt.. MMMMMM

Vi spelade lite kort till småtimmarna och Penny fick stanna över natten, hon hade redan sprungit upp till övervåningen och lagt sig i deras säng så hon berättade tydligt vad hon ville ;)

På torsdag åker jag till England och Cruft's med jobbet. Ska bli skoj! Tyvärr hinner jag inte se mopsarna, men jag ska kika på afghan och faraohund iaf och uppleva Cruft's för första gången vilket ska bli jättespännande och en superupplevelse tror jag. Får ta igen mopsarna vid ett senare tillfälle istället...

nä nu ska man väl kissa mopsarna en sista gång innan kudden kallar!
kram/Linn

dagens bild blir på världens finaste Penny!

RSS 2.0