Rally Lydnad!

I måndags började vi på rally lydnadskurs med 2 andra mopsar (ettan & baltazar) och frallan Håkan och faraohundarna Ful-Adam och Snygg-Valle och Goldenkillen Gordon..

Anledningen till att jag skrev ful-Adam är för att när vi skulle presentera sig, sa hon att det här är min första fula faraohund... det var lite skojigt.. Men kul för Adam för då får han göra massa annat inte bara dansa runt i ringarna :)

Snygg-Valle är Adams kullbror som är snygg ;);)

Jaja, kursen var rolig... Vi fick några moment som vi skulle lära oss och det var att hunden skulle gå vid sidan om och sen sitta och ligga vid sidan när vi stannade.. Penny kan det meeeeen vill gärna sitta snett så hon ser mig... Så det måste vi träna på ooordentligt! Men lilltjejen gör allt för korv så hon tröttnar aldrig oavsett om man gnetar samma sak i 4 veckor ;) Provade med Ringo här hemma.. Men den envisa lilla pojken ville inte som jag... haha! nmär jag stannade stannade han antingen lite bakom sen när jag lockade fram honom att sittta brevid mig så avvaktade han för att sedan göra en attack mot min godishand och så höll vi på... ;) Men några gånger gick det även bra för honom... hihihi.. dag var det tänkt att jag skulle vara uppe vid halv 10. Jag skulle nämligen kolla på våra bästa år och sen gå med hundarna för att sedan komma in och laga lunch innan jag åker till jobbet... Men ojoj va trött jag var så jag sov till kvart i 11 och gick upp istället... ;)

Så jag får se Våra Bästa År som börjar tio i ett istället ;) haha!

Nä nu ska jag fixa lite till...innan jobbet å allt annat!

Ett kort på Adam och som ni ser är han inte ett dugg ful.. :) Jättesöt faktiskt.. Synd att hans söta öron inte kom med på bilden...

image7

jaha...

då var man ensam igen... Mattias har åkt på hockey för tredje gången den här veckan...  Men innan han åkte hann vi åtminstone städa.. Så jag är iaf ensam i ett städat hem vilket känns bra! :D
Tänkte laga nån form av mat idag... Kanske blir det fläskkotletter i mumsig gräddsås med ris som jag fått lära mig av Gerd, Mattias mamma, det är supersmarrigt... mmmm..

Imorrn ska jag ju träffa CarroBarro och kanske kommer hela vardagen förändras. E lite pirrig faktiskt..

Idag var det utställning i Sollentuna rackethall. Fick precis mess av Malin att lilla Ettan (strandsmedjans vendetta) blev 3:dje bästa tik av 5 :D Bra jobbat!!! Var säkert dötuff konkurrens.

Igår var vi hos Sandra och Rosen kom dit också. Det är Sandras mamma och med sig hade hon Joplin. Det är deras hund. En charmig tjej som är en blandning av Welsh och jack russel.. Hon har en lite konstig relation till Ringo... haha!  Hon gillar att rida på honom så fort han busar eller springer.. Då hoppar hon på honom och ser oerhört nöjd ut.. Dock ser inte ringo sådär superförtjust ut.. Men han kommer inte loss för hon tar ett järngrepp med de korta benen runt hans höfter... Självklart får inte Joplin göra såhär men jag kan inte sluta garva för det ser så dumt ut och Ringo ser så förvånad ut för det hör inte till vardagen för honom å bli riden av en snygg tjej..
image6
Den bilden är tagen i somras när jag var hundvakt åt Joplin och hade kameran i högsta hugg och hann få med det på bild... haha!
Nä.. nu ska jag göra tråkigheter som att betala alla räkningar... bläää!
hejhopp!

LOOOOST

Idag köpte jag supergoda färdigmarinerade små kycklingspett på våran vivo... det var suuupersmarrigt!!!!! Det känns som det inte händer så mycket i mitt liv just nu... hahaha! Imorrn ska jag fika med Emma, Vero och Sandra innan jobbet sen ska jag åka hem till Sandra för å se på Let's Dance efter jobbet... Mycket sandra.. men det blir trevligt.. blir alltid massa snack om nada och allt liksom. Dessutom var det hundra år sen jag träffade NisseMan! Det är Sandras lilla üüübersöta lilla kille på 1½ år eller snart iaf.. Han e född 11/9 (hehe). Men en riktig charmknutte som Penny bara ääälskar.

Är ledig i helgen vilket ska bli skönt! Ska nog bara slappa.. Kanske om jag orkar slår jag upp slalompinnarna till Penny så vi kan öva inför officiella debuten 10/2 som kanske inte ens blir av... Känns inge kul å åka 18 mil till Fagersta alldeles själv och sen vänta på alla lopp å sen åka tillbaka 18 mil... Jag saknar mina underbara mopskompisar... varför kan ingen annan också träna och tävla agility? Skulle vara sååå mycket bättre tycker jag ;)
jaja, kanske blir bättre med rallylydnaden istället då jag kommer känna fler folk.

Det ska bli så kul på kursen på Måndag. Har en till som ska gå. En kund på jobbet som har en Golden som heter Gordon. Den hussen gör verkligen allt och allt med lilla Gordon som är husses ögonsten. Ska bli kul å träna tillsammans med dem på måndag :):):):)

Nä.. nu tjatas det här bakom för vi ska kolla på LOST.. är inne i rejset och vi är inne på 3:dje boxen.. Å vad jag älskar den serien.....
hejhopp!
NissePisse här nedanför ;)
image5

egentligen har det inte hänt

nåt speciellt idag.. Jag var på en långprommis med mopsarna på förmiddagen och sen har jag jobbat..
Skulle ju ha varit hos Emma idag och fotat men hon kunde inte..

Hon är nykär och skulle sova över hos killen i Uppsala en natt till och det får man ju förstå ;) För sånt är viktigt!
Så vi tar det nästa vecka!

På söndag ska jag och carro göra en superrolig grej, förhoppningsvis, tyvärr kan jag inte berätta nåt om det än då ingenting är varken klart är säkert eller någonting. Men ni kommer absolut få veta inom en snar framtid vad det handlar om.

Jag har börjat mitt nya liv också.. eller det blir inte ett helt nytt liv men en uppgradering. Jag har nämligen börjat jogga och Ringo har fått följa med 2 ggr men nu när jag börjar orka längre sträckor så tröttnar han så hädan efter får han inte följa med.. Men tyvärr så har det blivit ett uppehåll i det nu i ju med att jag fått sååååå ooont i ryggen. Fick det i förrgår så jag knappt kunde resa mig ur sängen och jag har fått höra att jag visst måste köpa bättre skor innan jag joggar igen för det berodde på mina usla springskor.. jag som tyckte det funkade helt okej ;)

Så på fredag eller i helgen ska det ut å shoppas skor så jag kan fortsätta för det är ganska kul när man väl känner att man orkar springa lite mer :D

nää.. nu ska jag hitta nåt så vi kan käka middag!

Jag har ju blivit faster igen på lucia och här är lilla sockergrynet Linus ca. 1 månad gammal..I famnen på min faster Agneta :) söööt va???
image4


Färsk bloggare

Nu har jag också börjat med detta bloggande. Det som är mest irriterande är att jag precis har skrivit ett långt inlägg som försvann när jag skulle publicera... *suck*

Men jag skriver lite kort om att jag och mopsarna varit med om en filminspelning. Det är en lansering inför postens nya frimärkskollektion. Jag får snart hem dvd-skivan och ska kolla ordenligt.. Det som är mest jobbigt är att jag själv är med i en intervju... Hoppas att inte så många ser den... haha!

På måndag börjar jag och penny en rallylydnadskurs. Ska bli sååå roligt och jag ser verkligen framemot det. Hoppas verkligen det är något för oss (egentligen tvivlar jag inte) så vi kan träna järnet och sen åka på tävling!

Imorrn ska vi till en kompis och ta lite proffskort på vovvsarna.. Carro med Ville & Melker ska också med. Lovar att visa bilderna senare. Förhoppningsvis kommer de bli döööösnygga!

Nä nu ska jag sluta skriva.
en liten bild på mysringo
image2

RSS 2.0